Specialized Turbo Kenevo SL Comp - 2022

Før DKK 61.999,00
DKK 49.499,00
SparDKK 12.500,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Stærk og velkørende trail-eMTB
2. 1x12-speed Sram GX Eagle geargruppe
3. Enestående affjedring fra FOX

2022-udgaven af Specialized Turbo Kenevo SL Comp er, ligesom sin `storebror´, Kenevo SL Expert, en yderst habil eMTB, der kan klare ethvert trail. Det lette og stærke carbon-stel har en knivskarp geometri, som både gør cyklen stabil i terrænet, og bevirker, at den styrer hurtigt og præcist. Geometrien kan tilmed justeres, imens du kører.

Affjedringen leveres dels af en FOX Rhythm 36 forgaffel, og dels af en FOX Performance bagdæmper. Denne meget fine kombination skal nok `sluge´ ethvert bump fra underlaget. Det giver bedre sikkerhed, bedre komfort og mindre træthed efter en lang, hæsblæsende dag på sporet.

Integreret i stellet finder du både den lette og stærke elmotor og det 320 wh. store batteri. Har du brug for større batteri-kapacitet, kan vi hjælpe med at finde en passende range extender.

Cyklens elektronik styres via den unikke mastermind TCU, som er ANT+/Bluetooth-kompatibel

Geargruppen er den kendte og populære 1x12-speed Sram GX Eagle. Den gør, hvad den skal, under alle forhold, og du bemærker knapt nok gearskiftene. Gearområdet er særdeles bredt, så du altid kan finde et passende gear at køre i.

De stærke og funktionelle Sram Code R hydrauliske skivebremser leveres masser af hurtig og præcis bremsekraft, uanset, hvordan føre og terræn er.

Hvis du er på udkig efter en elektrisk trail-MTB, der kan bringe dig ud på de vildeste spor, og hjem igen, og som oven i købet gør enhver tur til en fornøjelse, så er Specialized Turbo Kenevo SL bestemt værd at overveje! Vi garanterer, at du bliver helt `elektrisk´, når du først har prøvet den!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: