Specialized Turbo Kenevo SL Expert - 2022

Før DKK 78.999,00
DKK 62.999,00
SparDKK 16.000,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Fantastisk full suspension eMTB
2. Full carbon ramme
3. Sram Code RS hydrauliske skivebremser

Hvis du virkelig lever og ånder for at køre elektrisk mountainbike, tit, langvarigt og på højt niveau, så skal du have en eMTB, der er lavet til at matche dine ambitioner! Kig f.eks. på den super lækre Specialize Turbod Kenevo SL Expert.

Her er vi oppe i den højere klasse, når det gælder full suspension trail-MTB´er i elektrisk udgave.

Som noget ganske naturligt for MTB´er i denne prisklasse er Kenevo SL Expert baseret på en fuld carbon-ramme. Det specielle er Specializeds egen S-sizing, hvilket vil sige, at rammens størrelse er stilspecifik. Du har, med andre ord, mulighed for at vælge størrelse efter, hvordan du ønsker, at din cykel skal føles at køre på, og ikke bare efter din egen højde og skridtlængde.

Forgaflen er en FOX Float 38 Performance Elite, med intet mindre end 170 mm. vandring. Og for at gøre affjedringen nærmest perfekt, er Turbo Kenevo SL Expert ydermere udstyret med en FOX Float X2 Performance bagdæmper. Så bliver det næppe meget bedre!

Specializeds egen SL 1. Super Lightweight elmotor yder 35 Nm, og batteriet er på 320 Wh. Hvis dun synes, at det er i underkanten, kan du kontakte Cykler.dk, for at høre mere om mulighederne for at tilkøbe en range extender.

Geargruppen er en Sram X01 Eagle (1x12-speed), og de hydrauliske skivebremser er de populære 4-stemplers Sram Code RS. Begge dele er af samme høje standard som de øvrige dele på denne fantastiske e-MTB!

På en Specialized Turbo Kenevo SL Expert ligger ethvert trail åbent for dig!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: