Specialized Levo Comp Carbon gen 3 - 2022

Før DKK 67.999,00
DKK 45.999,00
SparDKK 22.000,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Bomstærk full carbon eMTB
2. 700 Wh. batteri
3. Fremragende affjedring

Der findes eMTB´er i utallige afskygninger. Og så er der Turbo Levo Comp, det nye vidunder fra den verdenskendte amerikanske producent Specializred! Mountianbike-sporten oplever en rivende udvikling i disse år, og interessen for elektriske mountainbikes er bestemt heller ikke blevet mindre. Man bliver nemlig ikke mindre sporty af at vælge en MTB, der er forsynet med en elmotor!

Og apropos motorer, så er dette fjerlette carbon-monster udstyret med en Full Power 2.2 motor, som yder hele 90 Nm. Og strømmen kommer fra et 700 Wh. batteri, med en levetid på op til 5 timer, så du kan cykle længere og hurtigere, end du før havde troet muligt. Både batteri og motor er, på fornemste vis, indbygget i stellet, så man knapt nok lægger mærke til, at der er tale om en elcykel.

Affjedringen på Turbo Levo Comp er et kapitel for sig: Forgaflen er en Fox Float 36 Rhythm 29, med hele 160 mm vandring, så cyklen spiser bump og vibrationer til morgenmad. Men det har ikke været nok for ingeniørerne hos Specalized. Derfor har der ydermere forsynet cyklen med en Fox Float DPS Performance Elite bagdæmper. Meget bedre bliver det ikke!
Geargruppen er en 12-speed Sram GX Eagle. Og den er stærk og enkel, og giver dig et fint, bredt gearområde at gøre godt med, når terrænet for alvor bliver barskt.

Vi skal måske også lige nævne, at baghjulet er 27,5´, imens forhjulet er 29´´. Denne kombination gør cyklen utroligt adræt, så den, med producentens egne ord, kan køre i cirkler omkring de fleste af konkurrenterne.  

De stærke hydrauliske 4-stemplers Sram Code RS skivebremser sikrer dig sublim bremsekraft, også under de vanskeligste forhold.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: