Før DKK 40.999,00
DKK 31.999,00
SparDKK 9.000,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Ultimativ trail bike, med sublim affjedring
2. 12-speed Shimano geargruppe
3. Shimano SLX M7120 hydrauliske skivebremser,

Kan du godt lide at cykle på steder, hvor de færreste cykler nogensinde sætter deres hjul? Drømmer du om en vaskeægte carbon-bombe af en mountainbike, med affjedring i verdensklasse? Og vil du gerne have den til en fornuftig pris?

Nu tænker du måske, at det lyder som ren utopi. Men hos Cykler.dk ved vi, at ingeniørerne hos den amerikanske gigant Specialized kan mere, end de fleste sikkert aner. Derfor tøver vi heller ikke med at sige, at hvis du kan svare ja til alle de ovenstående spørgsmål, så er der store chancer for, at den nye Stumpjumper er svaret på dine hedeste MTB-drømme!

Det lækre FACT carbon-stel er både stærkt og stift, og vægten er reduceret i forhold til tidligere Stumpjumper-modeller. Der er her tale om en ramme, som er en langt dyrere cykel værdig.

Affjedringen er et kapitel for sig: Folkene hos Specialized har brugt utallige laboratorie-timer på at designe en affjedring, som de selv betegner som deres bedste nogensinde. Du får en super lækker FOX FLOAT DPS Performance Trail Tune forgaffel, med op til 140 mm vandring. Bagdæmperen er en FOX FLOAT DPS Performance, Rx Trail Tune, rebound og 3-position compression adjust, 190x45mm. Så du er virkelig godt rustet til at takle enhver op- eller nedkørsel, samt alle de bump, man uvægerligt kommer ud for i MTB-sporten. Denne cykel spiser terræn-mæssige udfordringer til morgenmad!

Takket være den unikke 12-speed Shimano-geargruppe kan du altid finde et gear, der passer til terrænet. Cyklen har naturligvis hydrauliske skivebremser. De hedder Shimano SLX M7120, og de gør, hvad de skal, hver eneste gang, og under alle tænkelige forhold.  

Vi kan kun sige, at denne cykel i sandhed formår at løfte den stolte arv efter de tidligere udgaver af Stumpjumperen. Denne cykel kan alt det, man kan ønske sig af en seriøs trail bike. Og alligevel virker den dejligt enkel!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: