Før DKK 16.999,00
DKK 15.499,00
SparDKK 1.500,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Stærk og enkel dirt jump cykel
2. 100 mm Rockshox luftforgaffel
3. Sram T level hydrauliske skivebremser

Nogle af os kan huske firserne, BMX-dillen kon rullende fra USA, og hensatte landet i en BMX-feber. I film, reklamer og musikvideoer så man pludselig friske unge BMX-cyklende mennesker. Pludselig skulle alle raske drenge, og en del af de sejeste piger, have en BMX-cykel. Meget er sket siden dengang, men i de senere år har der været en øget interesse for offroad-cykling i almindelighed. Derfor kan det heller ikke overraske, at vi nu igen oplever efterspørgsel på BMX-/dirt jumper cykler.

Fra den amerikanske gigant Specialized kommer P.3, som er en super moderne dirt jumper, designet til dig, der næsten ikke kan få det vildt nok, når det gælder cykelsport. Her i vor moderne tidsalder kan det af og til være sundt at komme lidt ud af sin comfort zone. Og det har du mulighed for at komme, hvis du vælger at køre på denne smarte cykel, som er lige effektiv, uanset, om du kører i en BMX-park eller på et spor i skoven. Designet er enkelt og stærkt, og alle komponenter er af højeste kvalitet. Det hele skal jo kunne holde til hårdt brug.

Cyklen er bygget op omkring en både let og solid aluminiumsramme, som nok skal kunne holde til de hårde landinnger, som du uvægerligt kommer ud på, når du kører på en dirt jump cykel, Den lækre Rockshox luftforgaffel har 100 mm vandring, så den skal nok absorbere de bump, du måtte komme ud for på din vej. Selv, når du lander efter at have udført et jump. En luftforgaffel er dels lettere end en traditionel luftforgaffel, og dels kan den tilpasses efter din vægt. Det er blot et spørgsmål om, hvor meget/lidt luft, du pumper ind i forgaflen.

Da der er tale om en hardtail-cykel er der ingen bagdæmper.

De hydrauliske skivebremser hedder Sram T level. Og de skal nok give dig den kontrol, der især er nødvendig ved hård offroad-cykling.

Kort sagt: En enkel og stærk cykel, bygget til action!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: