Før DKK 52.799,00
DKK 44.999,00
SparDKK 7.800,00
Ikke på lager
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil du elske den
1. Et monster af en carbon-MTB!
2. Enestående RockShox affjedring
3. Hydrauliske Shimano skivebremser

Hvis du lever og ånder for de lange og hårde dage på mountainbike, så skal du også have en cykel, der er lavet til det! Og det får du, hvis du vælger den nye Trek Slash 9.8 XT! Her er vi lige rykket en klasse op, i forhold til den ellers udmærkede `lillebror, Slash 8. Læs med nedenfor. Så skal du nok blive overbevist.

Det er vel nok selve stellet, der har undergået den mest væsentlige opgradering. Slash 8´erens aluminiumsstel er her blevet udskiftet med en fjerlet kulfiberramme, som er både stærk og stiv, så den reagerer lynhurtigt på selv det mindste input. Hjulene er ligeledes i kulfiber.

Affjedringen er et kapitel for sig: Du får nemlig en RockShox ZEB Select+ forgaffel, med helt op til 170 mm vandring, og 38 mm gaffelben. På de hårde nedkørsler vil du få stor glæde af den nye bagdæmper RockShox Super Deluxe Ultimate.

Trek siger selv, at Slash 9.8 XT bliver bedre, jo hurtigere, du cykler. Og sandt er det, at du her får et virkeligt fart-monster af en MTB. Gear-gruppen er en Shimano XT 12-speed. Nogen vil måske mene, at det ikke er den mest fancy geargruppe, man kunne tænke sig, men den gør, hvad den skal, hver eneste gang.

Når der skal bremses ned igen, kan du trygt stole på de solide Shimano M8120 skivebremser med 4 stempler. For selv om det er skønt at køre stærkt, er det jo meget rart at kunne standse igen!

På en Trek Slash 9.8 ligger MTB-sporene åbne for dig. Og hvis du deltager i enduro-løb, venter podiet forude!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: