Før DKK 50.799,00
DKK 44.699,00
SparDKK 6.100,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Topmodellen i Fuel-serien
2. Masser af fede komponenter
3. Gear og hydrauliske skivebremser fra Sram

Her er vi lige rykket et trin eller to op, hvad trail-cykler angår. Trek Fuel 9.8 er den ubestridte topmodel i Fuel-seroien fra den amerikanske cykel-gigant Trek. Folk, der kender disse cykler, elsker dem for deres terræn-egenskaber. Og det er der god grund til! Læs med nedenfor. Så vil du opdage, hvad Trek Fuel EX 9.8 har at byde på!

Nogen vil måske spørge: Hvorfor skal jeg lægge de der ca. 50000 kr., som denne cykel koster? Hvad får jeg for pengene?
Disse spørgsmål kan vi let besvare! Det korte svar på begge spørgsmål er, at det er komponenterne, du betaler for! Pynt og tingeltangel er der til gengæld ikke meget af. Men hvad skal man også med det på en seriøs terræn-cykel?
I forhold til de lidt billigere modeller i Fuel-serien, skiller 9.8 sig ud, idet den er med carbon-stel. Det gør naturligvis cyklen fjerlet. Samtidig er carbon (kulfiber) et meget stærkt materiale. Der er naturligvis Knock Block, samt indvendig kabelføring. Endvidere får du et vippeled i magnesium, og justerbar geometri, med Mino Link og meget andet.

Forgaflen er en Fox Performance 36 Float, EVOL, med luftaffjedring, GRIP dæmper, og 140 mm vandring. Men her ophører herlighederne ikke! Bagdæmperen er den lækre, special-tunede FOX Performance Float EVOL, RE:aktiv dæmper m. 3 indstillinger og Thru Shaft. Den finder du også på andre cykler i Fuel-serien.

Gearene betyder, om ikke alt, så i hvert fald en hel del. Og når vi snakker MTB´er i denne klasse, så vil mange sikkert være enige i, at en geargruppe fra Sram er at foretrække. Det ved folkene hos Trek, og derfor har de udstyret Fuel 9.8 med en 1x12 Sram Eagle GX geargruppe, som har et 52-tandet klatregear. Det vil du hurtigt blive glad for, når de hårde stigninger melder sig.

Når der skal bremses ned, kan du stole på de hydrauliske Sram G2 RS skivebremser.
Kort sagt: Ca. 50000 kr. er ganske vist en del penge. Men hvis du vælger Trek Fuel EX 9.8, er de givet godt ud!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: