DKK 36.099,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Sublimt affjedret carbon-MTB
2. 1x12-speed Shimano SLX geargruppe
3. Shimano MT6100 hydrauliske skivebremser

Er du klar til at tage springet, og skifte din gamle aluminiums-cykel ud med et ægte carbon-monster af en full suspension MTB? I så fald er den amerikanske mega-koncern Trek klar med et godt bud på en cykel til dig!!
Den nye Trek Top Fuel 9.7 er kendetegnet ved, at den både er hurtig, og samtidig har evnerne til at takle selv de hårdeste udfordringer, som terrænet kan byde på. Det gælder ikke mindst, hvis du har planer om at drage til andre himmelstrøg, hvor bjergene er højere, og naturen vildere.  

Cyklens fjerlette carbon (kulfiber)-stel er både stift og stærkt, og cyklen reagerer lynsnart på ethvert input, du sender den. Forgaflen er en Fox Rhythm 34 EVOL luftforgaffel, med 120 mm vandring. En luftforgaffel har visse fordele, i forhold til en almindelig fjederforgaffel: Dels er luftforgaflen lettere, og dels kan den justeres efter din vægt, Det handler, ganske enkelt, om, hvor meget luft, du pumper ind i gaflen.

Bagdæmperen er der heller ikke sparet på. Det er nemlig en FOX Performance Float DPS, med 3 forskellige indstillinger. Så har du en affjedring, der kan klare langt et meste.

Geargruppen er en Shimano 1x12-speed SLX. Så har du en både enkel og stærk geargruppe, der giver dig problemfrie gearskift, hver eneste gang. Så behøver du også kun holde styr på en enkelt gearvælger.

Bremserne skal være i orden. Og det er de også! På Trek Top Fuel 9.7 hedder de hydrauliske skivebremser Shimano MT6100. Disse bremser har 4 stempler. Og det bliver du hurtigt glad for, når de virkeligt stejle nedkørsler melder sig.
Du får, kort sagt, en både let og stærk XC-cykel, som giver dig masser af performance for pengene!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: