Før DKK 52.799,00
DKK 48.999,00
SparDKK 3.800,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Carbon-MTB med lækker affjedring
2. 1x12-speed Shimano XT geargruppe
3. Tubeless ready hjul

Her er vi oppe på de høje nagler! Den amerikanske cykel-gigant Trek byder ind med en cykel til dig, der gerne vil have en ægte carnon-MTB, med full suspension, som er sjov og hurtig, men som heller ikke viger tilbage for selv ganske krævende terrænmæssige udfordringer.

Det elegante kulfiberstel er ultralet, og har desuden den stivhed, der gør, at cyklen reagerer promte, på selv dit mindste vink. Det giver en knivskarp, præcis styring, som du kommer til at værdsætte i de situationer, hvor det er de små marginaler, der tæller. En anden smarte detalje er Bontrager Elite dropper-sadelpinden, som sætter dig i stand til at regulere sadel-højden, imens du kører. Det kan f.eks. være gavnligt på stejle nedkørsler, hvor man typisk sænker sadlen, så den ikke er i vejen.

Affjedringen er naturligvis tip-top. Forgaflen er en RockShox SID Select+ DebonAir, med luftaffjedring. Så kan du selv justere lufttrykket i forgaflen, så det passer til din vægt. Bagtil finder du en RockShox Deluxe Ultimate RCT bagdæmper, med 120 mm vandring. Så kan terrænet bare komme an. Denne sublime affjedring skal nok holde de brede tubeless ready dæk solidt plantet på underlaget, og absorbere ethvert bump.

Hjulene er i øvrigt også i carbon. Det sparer vægt, og er med til at gøre cyklen hurtigere.

Trek Top Fuel 9.8 XT er nu blevet udstyret med en helt ny 1x12-speed Shimano XT geargruppe. Du skal lede længe, hvis du vil finde noget, der er enklere, stærkere og mere brugervenligt. Desuden er gearomådet meget stort så du altid har et passende gear til rådighed, uanset terrænets beskaffenhed.  

De hydrauliske skivebremser kommer, ikke overraskende, fra Shimano. De hedder XT M8120, og har 4 stempler. Det er bare noget, der virker, under alle tænkelige forhold!

Kort sagt: Trek Top Fuel 9.8 XT er en rigtig lækker down-country kulfiber-MTB, med masser af skønne komponenter, og et højt niveau af såvel performance som komfort!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: