DKK 14.399,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Herlig trail-cykel, til skæg og ballade
2. 1x12 Sram NX Eagle geargruppe
3. Progressiv geometri for optimal håndtering i terrænet

Når det gælder trail-cykling, er Treks Roscoe 8 hardtail MTB-klassen friske, frække dreng, for hvem det at lave skæg og ballade er en særdeles alvorlig sag. Offroad-cykling skal jo netop være sjovt. Ellers ville de fleste formentligt finde en anden sportsgren at kaste sig over. Men bare rolig. Roscoe 8 benytter sig af en fantastisk geometri, og solide komponenter, med det formål at presse sjovheds-faktoren helt op i det røde felt. Og den gør det med stor succes!

Fundamentet for denne lækre hardtail-MTB er en let og solid aluminiumsramme, med en specielt udviklet geometri, som gør, at cyklen reagerer lynsnart på ethvert input, du sender den.

En RockShox RL 35 Gold forgaffel med lockout og 140 mm vandring absorberer praktisk talt enhver vibration, du kan komme ud for på MTB-sporet. Der er tale om en luft-forgaffel, som let kan justeres efter rytterens vægt, og som desuden er lettere end en traditionel forgaffel, som ofte er udstyret med en metalfjeder.

Ligesom på andre cykler i Roscoe-serien er en justerbar dropper-sadelpind standard. Ved hjælp af den kan du sænke dit tyngdepunkt, når du f.eks. har en stejl nedkørsel foran dig.  

Geargruppen er stærk og enkel. Det er en 1x12 Sram NX Eagle, som giver dig et meget bredt udvalg af gear, så du bliver i stand til at takle enhver form for terræn.

De store 29´er hjul er særdeles hurtigt, og de brede dæk giver et fantastisk greb i underlaget.  

Et sæt hydrauliske Shimano skivebremser med 4 stempler en din garanti for, at du også kan bremse ned igen, når det er nødvendigt.

Så hvis du søger en hardtail trail-cykel, der, i sjælden grad kombinerer seriøsitet med sjov og ballade, så er der ikke meget at betænke sig på. Vi anbefaler blot, at du investerer i yderligere to ting: En cykelhjelm og en god cykellås. Førstnævnte for din egen sikkerheds skyld, og sidstnævnte, fordi mange vil misunde dig denne fede cykel!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: