Cube Stereo Hybrid 120 SL 750 29 - 2022

DKK 37.399,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Sej eMTB, med ekstremt lang rækkevidde
2. Fox forgaffel og bagdæmper giver skøn affjedring
3. 1x12-speed Shimano XT geargruppe

Der stilles mange krav til en topmoderne eMTB: Den skal kunne køre langt. Den skal kunne holde til hårde belastninger, når terrænet er barskt. Den skal kunne køre langt på en opladning. Og så skal den ikke mindst være både komfortabel og spændende at køre på! Når man tænker på alle disse krav, er det lige før, man får sved på panden, allerede før pedalerne har kørt den første omgang!

Ikke desto  mindre er det lykkedes de dygtige folk hos CUBE i Waldershof i Sydtyskland at skabe en eMTB, der, på fremragende vis, lever op til alle forventningerne.

2022-udgaven af CUBE Stereo Hybrid 120 SL 750 29 er nemlig en cykel, der kan det hele! Den stærke 4.generations Bosch centermotor for strøm fra et Bosch Powertube batteri, på hele 750 Wh., hvilket giver en utroligt lang rækkevidde, nok til en weekendtur ud i terrænet. Batteriet er integreret i cyklens elegante aluminiumsstel.

Også komforten er i orden: Fortil finder du en Fox 34 AWL forgaffel, med 130 mm vandring. Og skulle der være et par bump, som forgaflen ikke helt kan absorbere, så kan du roligt stole på bagdæmperen, som er en Fox Float DPS EVOL. Så er du sikker på, at din cykeltur bliver en behagelig oplevelse, så du ikke er helt smadret efter en lang dag på MTB-sporet.

Geargruppen kender vi fra adskillige andre fede cykler. Det er nemlig en 1x12-speed Shimano XT. Enkel og stærk, og du har kun en enkelt gearvælger at holde styr på. Og samtidig er gearområdet særdeles bredt.

De brede 2,6´´ dæk giver cyklen et solidt `bid´ i underlaget, og de hydrauliske Shimano BR-MT520 skivebremser med 4 stempler sikrer, at du altid har maksimal kontrol over cyklen.

Og det med at gøre turen spændende? Ja, det er jo tildels op til dig selv. Et er imidlertid sikkert: Din nye CUBE Stereo Hybrid 120 SL 750 29 svigter dig ikke!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: