Cube Stereo Hybrid 120 Race 625 - 2022

DKK 33.299,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. eMTB´en til dig, der elsker eventyr
2. 1x12-speed Shimano XT geargruppe
3. FOX Float forgaffel og bagdæmper

At køre på mountainbike handler, i en ikke ubetydelig grad, om eventyrlyst. Hvis du ikke har den mindste gnist af eventyrlyst i dig, til MTB-sporten næppe appellere til dig. Og man tager fejl, hvis man tror, at eventyret er dødt, i den moderne verden, og her i lille, trygge Danmark. Vi har masser af skove, med mange kilometer stier og MTB-spor, hvor du kan give den gas. Og hvis du er vant til at færdes i naturen, så ved du, at den ikke er helt ens to dage i træk.

Men hvis du har lyst til at drage ud på eventyr, på to hjul, er det ikke lige meget, hvilken cykel, du vælger. Eventyret bliver ikke mindre eller kedeligere at, at der kommer en elmotor på cyklen. Det er CUBE Stereo Hybrid Race 120 625 et strålende bevis på.

Der er tale om en full suspension MTB, med aluminiumsstel. Forgaflen er en FOX 34 Float AWL, med hele 120 mm. vandring. Den bliver du glad for, når terrænet for alvor bliver kuperet. Hvad bagdæmperen angår, er der heller ikke sparet på noget. Her har vi nemlig en FOX Float DPS EVOL. Denne fantastiske affjedring skal nok holde de brede 2,6´´ Schwalbe-dæk solidt plantet på sporet, og sluge de generende vibrationer fra underlaget. Komforten skal nemlig være i orden. Ellers går cykel-glæden tabt. Og så får du for lidt ud af selv den bedste cykel.

Batteriet, som er integreret i stellet, er på hele 625 Wh., så du er sikker på at have rigeligt med strøm, selv til en lang dag i skoven. Motoren er den velkendte, stærke og lette Bosch Performance CX 4.generations centermotor.        

12 stærke og brugervenlige Shimano XT gear giver dig et særdeles bredt gearområde til rådighed. Enkelt og funktionelt.

De stærke Magura MT Thirty hydrauliske skivebremser giver dig masser af bremsekraft, selv når mudder eller sne gør sporet svært fremkommeligt.

På din nye CUBE Stereo Hybrid Race er du klar til ethvert eventyr.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: