Før DKK 36.099,00
DKK 34.199,00
SparDKK 1.900,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. En ægte XC-bombe
2. Enestående RockShox affjedring
3. Hydrauliske Shimano skivebremser

Lad os bare se det i øjnene: I alle former for cykling gælder det om at køre stærkt! Det gælder måske ikke mindst i XC Racing, som jo er en sportsgren, der stiller store krav til både cykel og rytter. En virkelig god cross country-cykel skal være let (bl.a. fordi rytteren ofte bærer in cykel, når en forhindring skal forceres), men den skal også kunne klare de svære tekniske udfordringer, når terrænet bliver vanskeligt.

Derfor har folkene hos den amerikanske cykel-gigant Trek skabt Supercaliber 9.7. Og som de selv udtrykker det: Hvis du vælger en Supercaliber 9.7, slipper du for at skulle spekulere over, om hardtail eller full suspension er hurtigst på en given rute.
Denne lækre cykel kan nemlig det hele, og er næsten lige så let som en hardtail.
Stellet er naturligvis i carbon, som er både let og stift. Begge dele kommer du til at værdsætte, når et XC-løb skal vindes.

Forgaflen er en populær gammel kending. Den hedder RockShox Reba RL, og har 100 mm vandring, samt lockout fra styret. Bagtil finder du Treks patenterede, justerbare IsoStrut støddæmper. Ret meget bedre bliver det ikke!
Cyklen er udstyret med en enkel og solid 1x12 Shimano geargruppe, som gør, at du let kan finde et passende gear at køre i. Netop fordi geargruppen er så enkel, kan du fokuser på at yde dit yderste på cyklen, fremfor at skulle tænke meget over gearskiftene.

De hydrauliske Shimano MT501 skivebremser leverer hurtig og præcis bremsekraft, når det er nødvendigt. Det gælder i alle typer terræn, og uanset, hvordan føret er.

Naturligvis er det ikke cyklen i sig selv, der skaber en vinder. Men med Trek Supercaliber 9.7 er du godt hjulpet!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: