DKK 24.099,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Treks bedst XC-platform
2. Ultralet carbon-ramme
3. Mange lækre komponenter

Cykelcross er. På mange måder, en krævende sport. Snart drøner du af sted, gennem udfordrende, kuperet terræn, og snart springer du ud af sadlen, og tager cyklen over skulderen, for at forcere diverse forhindringer til fods.

Det er ikke en hvilken som helst cykel, der er brugbart til en så varieret og action-præget sport. Cyklen skal nemlig være både let og stærk, og samtidig skal den kunne reagere lynhurtigt på selv det mindste input, du sender den.
Alt dette ved ingeniørerne hos den amerikanske cykel-gigant Trek alt om. Derfor gik de heller ikke på kompromis med noget, da de skabte Supercaliber 9.6!

Cyklen er bygget op omkring et super-let og meget stærkt carbon-stel. Baggaflen bøjer aktiv, for at absorbere vibrationer fra underlaget. Det sparer en del vægt. Resultatet er en cykel, der er næsten lige så let som en hardtail MTB. Trek siger om cyklerne i Supercaliber-serien, at de fritager dig for valget mellem hardtail og full suspension. Og helt forkert er dette udsagn vel næppe.

Og så må vi heller ikke glemme den innovative IsoStrut FOX Performance bagdæmper, som sammen med den lækre RockShox Recon Gold RL forgaffel giver denne skønne cykel en affjedring af en anden verden.

En Shimano Deore 1x12 geargruppe med et meget bredt gearområde er din garanti for, at du altid kan finde et gear, der passer til terrænet.

Men fart er intet uden kontrol. Det gælder for alle køretøjer. Derfor er det heldigt, at denne lækre cykel kommer med et sæt solide Shimano MT4100 skivebremser, med 4 stempler.

På en Trek Supercaliber 9.6 er du altid klar til en seriøs omgang XC racing!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: