Før DKK 8.799,00
DKK 8.699,00
SparDKK 100,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil du elske den
1. Stærk MTB, med meget fine komponenter, til prisen
2. 1x12-speed geargruppe fra Sram
3. RockShox Judy Silver luftforgaffel

På en god mountainbike kan man næsten det hele: Man kan klare daglige pendlerture, og anden transport i hverdagen. Og når asfalten slipper op, og man drejer ind på skovstier/MTB-spor, er mountainbiken virkelig i sit es.

Og heldigvis er det muligt at få gode mountainbikes, som ikke behøver koste en formue! Med Trek Marlin 8 tager vi lige et skidt opad, hvad udstyrsniveau angår. Lad os kigge på den!

Selve stellet kender vi fra de andre Marlin´er: Det er lavet i Alpha Silver aluminium. Der er intern kabelføring til bagskifter og dropper post, og stellet er desuden forberedt for montering af bagagebærer og støtteben. Disse ting kan du vælge at tilkøbe. Så klarer vores 5-stjernede værksted monteringen for dig.

Forgaflen er udtryk for en opgradering, i forhold til de lidt billigere Marlin-modeller: På Marlin 7 finder du nemlig en 100 mm

RockShox Judy Silver luftforgaffel med lockout og justerbar rebound. Fordelen ved en luftforgaffel er, at du kan justere den efter dine egne ønsker og behov.

Også geargrupperen er blevet opgraderet. Her har vi nemlig at gøre med en 1x12-speed Sram SX Eagle. Og det er bare noget, der virker!

De hydrauliske skivebremser er de velkendte Shimano MT200. Og dem kan du stole på, under alle tænkelige forhold.
Hop i sadlen på en Marlin 8, og lad din stolthed flyve højt på MTB-sporet!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: