Specialized Levo SL Expert Carbon - 2021

Før DKK 76.999,00
DKK 57.999,00
SparDKK 19.000,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 249,00)
Derfor vil du elske den
1. Fuld carbon-ramme
2. Sram X01 Eagle 12-speed geargruppe
3. Sram Code RS hydrauliske skivebremser

Hvis du er dedikeret MTB-entusiast, kender du sikkert de hurtige og livlige cykler fra Specializeds Stumjumper-serie. Men har du tænkt på, hvad der sker, når man forsyner en i forvejen super fed MTB med en stærk, lydløs og vibrationsfri elmotor?

Med Levo SL Expert Carbon har Specialized skabt en ny e-MTB, som ligner og føles som en Stumpjumper, men som alligevel skiller sig ud, på en række væsentlige punkter.

Cyklen er baseret på en fuld carbon-ramme, og udstyret med en fremragende affjedring, i form af en Fox Float 36 forgaffel med 150 mm vandring, og en Fox Float DPX 2 bag-dæmper. Denne kombination skal nok sætte dig i stand til at takle ethvert bump, du måtte møde på din vej.

Den stærke og lydsvage motor yder op til 240 Watt, og hjælper med op til 25 km/t. Du oplever ingen ekstra modstand, hvis du vælger at slå motoren fra, og cykle som på en almindelig MTB. Du behøver ikke være særlig bange for at løbe tør for strøm, for batteriet har en levetid på helt op til 3,5 timer i Eco-mode. Og hvis du vælger at tilkøbe en Range Extender, får du yderligere 50% batteri-kapacitet. Du kan i øvrigt holde øje med batteri-niveauet (og mange andre vigtige data) ved hjælp af Specializeds egen Mission Control app.

Men det er naturligvis ikke nok, at en e-MTB har et godt stel, en behagelig affjedring og en stærk motor. De øvrige komponenter skal også være i orden. Og det kan du roligt regne med, at de er, når du kører på Levo SL Expert Carbon! Her får du en Sram Eagle XO 1 12-speed geargruppe, som nok skal hjælpe dig med at klare alle de udfordringer, terrænet måtte byde på. Som du sikkert ved, er fart intet, hvis man ikke kan bremse kraftigt og præcist, når der er brug for det. Derfor har Specialized udstyret Levo SL Expert Carbon med Sram Code RS hydrauliske skivebremser. Dem kan du stole på, under alle forhold!

Læs meget mere om de nye Specialized Levo SL modeller HERCYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: