Før DKK 114.999,00
DKK 85.999,00
SparDKK 29.000,00
Levering 1-2 dage
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 249,00)
Derfor vil du elske den
1. Den kendte eksklusive S-Works kvalitet
2. Sram Eagle XX1 ASAX drivlinje
3. Magura MT7 skivebremser

Når kun det ultimativt bedste er godt nok, så ved enhver Specialized-fan, at der skal stå S-Works på produkterne. S-Works er nemlig Specializeds egen betegnelse for de mest eksklusive produkter. Og e-mountainbiken Levo SL S-Works er bestemt ikke nogen undtagelse!

Det kan ikke nægtes, at denne sublime cykel ligner en Stumpjumper (og det er bestemt heller ikke nogen skam), men hvis du prøver en tur på Levo SL S-Works, vil du ikke være i tvivl om, at der her er tale om en e-MTB udover det sædvanlige.

Den lette og stærke carbon-ramme og den meget fine suspension er nogle af de ting, som Levo SL S-Works har til fælles med andre cykler i Levo-serien. Der, hvor S-Works modellen for alvor skiller sig ud, er når vi begynder at kigge på drivlinjen. Når der er tale om en cykel i denne prisklasse, kan man naturligvis ikke gå på kompromis med noget som helst. Derfor er der også anvendt Sram Eagle XX1 AXS komponenter hele vejen igennem.

Affjedringen kender vi også fra andre Levo-modeller: SL S-Works har FOX 36 forgaffel, samt Fox DPX2 Factory suspension bagtil. Så er du sikret en behagelig tur, på trods af alle de bump, du kan komme ud for på dit foretrukne MTB-spor.

Cyklen er udstyret med en meget lette, stærke og lydsvage Specialized SL 1.1 elmotor, som yder op til 240 Watt. Du kan også vælge at slå motoren helt fra, og cykle som på en almindelig MTB. Batteriet rækker meget langt, og du kan holde styr på batteri-niveauet ved hjælp af Specializeds egen Mission Control app.

Hvad bremserne angår, er Levo SL S-Works blevet opgraderet i forhold til de lidt billigere modeller. Her får du nemlig de helt enestående Magura MT7 skivebremser. De fås ganske enkelt ikke bedre!

Så hvis du virkelig lever og ånder for at køre på e-MTB, så tag et kig på Specialized SL S-Works. Cyklen, der gør dine drømme til virkelighed!

Læs meget mere om de nye Specialized Levo SL modeller HERCYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: