Specialized Levo SL Comp Carbon - 2021

Før DKK 54.999,00
DKK 49.999,00
SparDKK 5.000,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 249,00)
Derfor vil du elske den
1. Fuld carbon-ramme
2. Meget lang rækkevidde
3. SRAM Guide RE hydrauliske skivebremser

Lettere. Hurtigere. Længere! Disse tre ord kan man bruge til at karakterisere Levo SL Comp Carbon fra amerikanske Specialized. Ligesom andre cykler i Levo-serien ligner den fede e-MTB ved første øjekast en Stumpjumper. Blot har Levo-modeller fået en del mere boost, takket være Specializeds lette, stærke og lydsvage SL 1.1 elmotor, som yder 240 Watt.

Som navnet antyder, er Levo SL Comp carbon bygget op omkring en fuld kulfiber (carbon)-ramme. Det går den noget lettere end `lillebror´, som blot hedder Levo SL Comp (og har aluminiumsstel). Og når det skal gå virkelig stærkt, tæller hvert eneste gram.  

Motoren er noget for sig: Som nævnt får du 240 Watt, hvilket er tilstrækkeligt til at fordoble kraften fra dine egne tråd. Og motoren giver ingen ekstra modstand, hvis du vælger at køre uden motorhjælp. Hvis du er vant til at køre på elcykel, ved du sikkert, at intet er så irriterende som at løbe tør for strøm. Det er der ikke stor risiko for, hvis du kører på Levo SL Comp carbon. Batteriet har nemlig en levetid på helt op til 3,5 timer i Eco-mode. Og hvis du vælger at tilkøbe en Range Extender, forøges batteriets levetid med yderligere 50%. Du vil derfor typisk kunne nå at komme dit foretrukne MTB-spor igennem mere end én gang, før batteriet skal oplades.

Endvidere har du hele 12 solide SRAM-gear til rådighed. Det er din garanti for, at gearskiftene bare fungere, hver eneste gang, så du kan koncentrere dig om at yde dit optimale på cyklen. I kombination med den dejlige Fox suspension (både for og bag) er du sikret en behagelig og effektiv cykeloplevelse. Og når der skal bremses ned igen, kan du trygt stole på, at de solide SRAM hydrauliske skivebremser gør, hvad de skal, også når føret er vådt/mudret.

Specialized Levo Comp Carbon er din perfekte allierede, når ethvert MTB-spor skal indtages!

Læs meget mere om de nye Specialized Levo SL modeller HERCYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: