DKK 4.249,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Skøn juniorcykel. Med masser af udstyr
2. 7 Shimano-gear
3. V-bremser, med modulator foran

Dit barn ønsker sig en ny cykel. Den skal helst være lige så cool som de mountainbikes, forældre, ældre søskende og andre voksne kører på. Samtidig skal den kunne bruges til de daglige ture på asfalt, f.eks. til og fra skole. Som forælder ønsker du naturligvis at dit bars cykel skal være sikker og solid. Og så gør det jo heller ikke noget, hvis den ikke koster en mindre formue.  

Nu sidder du sikkert og tænker: Kan det virkelig lade sig gøre? Er det muligt at finde en cykel, der både tilfredsstiller mit barns ønsker, og samtidig er stæk og trafiksikker, men som ikke er frygteligt dyr? Og ja, vi er glade for at kunne fortælle dig, at det faktisk ER muligt!

Fra den anerkendte tyske cykel-producent kommer Acid 200 Allroad. Denne superseje børnecykel har ganske enkelt det hele. Den ser ud som en ægte MTB, og samtidig er den forsynet med en masse udstyr: Støtteben, skærme. Lygter og meget andet. Så er du også fri for at skulle bruge ekstra penge på udstyr, for at være sikker på, at dit barns cykel er sikker i trafikken.

Både stellet og den faste forgaffel er udført i aluminium, som kan tåle den til tider hårde behandling, som en junior-cykel ofte får. De brede dæk giver det gode vejgreb, som hører en rigtig mountainbike til.

CUBE Acid 200 Allroad er forsynet med en meget brugervenlig 7-speed Shimano geargruppe, så den lille cykelrytter kan klare enhver terrænmæssig udfordring. Desuden er der solide V-bremser for og bag. Foran er der en modulator, som reducerer risikoen for, at barnet flyver frem over styret, i tilfælde af en lidt for hård opbremsning.

På en CUBE Acid 200 Allroad er dit barn klar til at udforske både byen gader og skovens stier. Men glem nu ikke cykelhjelmen! Hos Cykler.dk har vi et stort udvalg af smarte og sikre hjelme til både børn og voksne!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: