Trek FX 3 Disc Stagger

DKK 8.799,00
Levering 1-2 dage
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Se mere
(+ DKK 349,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Derfor vil du elske den
1. Super lækker hybridcykel
2. 1x10-speed Shimano Deore geargruppe
3. Alu-stel m. carbon-forgaffel

Cykler du meget, både daglige pendlerture og hurtige træningsture på landevejen? Eller har du måske ambitioner om at komme til det?

I så fald anbefaler vi, at du kaster et blik eller to på den super smarte hybridcykel Trek FX 3 Disc Stagger!

Cyklens stel er lavet i Alpha Gold aluminium, imens forgaflen er af carbon. Resultatet er en både let og solid cykel. Der er intern kabelføring, hvilket beskytter kablerne mod skader, og desuden er gavnligt, såvel for aerodynamikken som for cyklens æstetiske fremtoning.

`Stagger´ betyder, at cyklen har lav indstigning, som en traditionel `damecykel´. Vi har dog også mange mandlige kunder til modellerne med lav indstigning.

Det flade, vibrationsdæmpende styr giver en behagelig, oprejst kørestilling, som mange foretrækker, fremfor det klassiske `racerstyr´.

Den bundsolide 1x10-speed Shimano Deore geargruppe sørger for at overføre kraften fra dine tråd til de punkteringsbeskyttede dæk. Her får du et bredt gearområde at gøre godt med, og samtidig har du kun én gearvælger at holde styr på. Det er så funktionelt og brugervenligt, som det næsten kan blive.

Når du skal bremse ned, kan du trygt stole på de hydrauliske Shimano skivebremser. De gør, hvad de skal. Også i selv meget vådt/glat føre.

Cyklen er forberedt for montering af masser af udstyr, såsom lygter, skærme, bagagebærer og meget andet.

Hvis du vælger en Trek FX3 Disc Stagger, får du en hurtig og funktionel cykel, der klarer det meste, lige fra daglige indkøbsture over lange pendlerture til lynhurtige træningsture på landevej.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: