DKK 3.099,00
Ikke på lager
Derfor vil dit barn elske den
1. Solid og sikker cykel tilde mindste
2. Sejt MTB-look
3. Fælgbremse foran, og frihjulsbremse på baghjulet

Det er en stor dag, når dit barn er vokset fra trehjulede og løbecykler, og for første gang skal prøve kræfter med en `rigtig´ tohjulet cykel. Som forælder har du sikkert set frem til denne dag med en blanding af forventning og bekymring. For det er jo ikke nogen hemmelighed, at når børn bliver større, så er der også flere ting, som de kan være uheldige at komme til skade med. Du kan kun forsøge at give barnet den bedst mulige start. Og det kan da f.eks. gøre ved at give dit barn en god cykel at starte på. Kig bare på den seje og solide Cubie 160 RT fra tyske CUBE!

Cyklens lette aluminiumsstel er udarbejdet efter de samme høje standarder, som folkene hos CUBE arbejder efter, når det gælder cykler til voksne. Og alle cykler testes naturligvis i alle ender og kanter, før de forlader fabrikken i Waldershof i Sydtyskland.

Dit barn får således en både let, stærk og sikker cykel, der kan holde til at blive brugt. Den høje grad af sikkerhed understreges af denne dejlige børnecykels bremsesystem: Foran har vi en stærk og letbetjent fælgbremse, og bagtil er der en frihjulsbremse. På den måde har dit barn let ved at lære at kontrollere farten. Det varer såmænd ikke længe, før eventyrlysten for alvor melder sig, og en lille ny cykel-entusiast er født!

Dansk lov foreskriver, at børn skal være fyldt 6 år, før de må færdes alene i trafikken. Men der er absolut intet til hinder for, at børn begynder at lære at cykle tidligere, når blot det sker under opsyn af en voksen. Og på en Cubie 160 RT har dit barn i hvert fald et godt grundlag for at opdage cyklingens fascinerende verden. Men husk lige hjelmen !

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: