DKK 3.799,00
Ikke På Lager
Derfor vil dit barn elske den
1. Lækker begynder-cykel i ægte CUBE-kvalitet
2. Seje, brede dæk
3. Kædeskærm giver øget sikkerhed

Dansk lov kræver, at børn skal være fyldt 6 år, før de må færdes alene i trafikken. Dette gælder således også, når man cykler. Men derfor kan børn godt begynde at lære at cykle tidligere, i følge med voksne. Og det er der heldigvis også mange børn, der gør. Ofte er det vore oplevelser i barndommen, der kommer til at danne grundlag for, hvad vi kommer til at interessere os for senere i livet. Og godt begyndt er som bekendt fuldendt. Hvis du tidligt giver dit barn nogle gode cykel-oplevelser, er der således større chance for, at interessen for cykling holder ved, forhåbentlig hele livet.

Cubie er den tyske cykel-producent CUBEs betegnelse for deres cykler til de mindste. Og Cubie 160 V-brake er en rigtig dejlig cykel at starte på. Cyklens aluminiumsstel er udført i den samme upåklagelige kvalitet som CUBEs cykler til voksne, og den faste forgaffel er lavet i en særlig legering, som sparer vægt. Dækkene er brede og grovmønstrede, som på en ægte mountainbike.

Der er fælgbremser både for og bag, og foran finder man en modulator, som forebygger uheld af den type, hvor barnet flyver frem over styret, fordi der bremses for hårdt.

En solid kædeskærm forhindrer, at hverken tøj, fingre eller andre legemsdele kommer i kontakt med kæde og/eller tandhjul. Og det er en god ting. Forfatteren til denne tekst måtte, som ca. 5-årig, til lægen, efter et grimt uheld, som ikke ville være sket, hvis der havde været kædeskærm på den pågældende cykel.

Hvis du giver dit barn en Cubie 160 V brake, har barnet alle muligheder for at få en god start på livet som cyklist. Husk at lære dit barn at bruge Cykelhjelm . Det gør du bedst ved selv at foregå med et godt eksempel.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: