DKK 2.999,00
Ikke på lager
Derfor vil dit barn elske den
1. Let, smart og sikker børnecykel
2. Solide bremser
3. Ægte CUBE-kvalitet

Dansk lovgivning siger, at børn skal være fyldt 6 år, før de må færdes alene på cykel. Men her i det cykelglade Danmark er der mange børn, som begynder at lære at cykle langt tidligere. Og det er en god ting, for cykling er jo både sundt, sjovt og miljøvenligt. Hvis man sørger for at lære sine børn gode cykel-vaner, lige fra de er helt små, er der større chance for, at de forbliver interesserede i cykling, når de bliver ældre. Og så kan du, som forælder, spare mange bilture, fordi junior kan transportere sig selv til og fra skole, fritidsaktiviteter mv.

Nutidens børn ved godt, hvad de vil have (og måske især, hvad de IKKE vil have!). En god børnecykel skal derfor både være funktionel, smart og solid. Og en sådan cykel kan dit barn få, hvis valget falder på en Cubie 120!

Denne smarte børnecykel er udformet nøjagtigt som en mindre udgave af fars eller mors cykel. Aluminiumsstellet er både let og stærkt, og alle de lækre komponenter til tilpasset til et barn. Den brede, faste aluminiums-forgaffel giver god plads til et par brede, seje dæk, næsten som på en rigtig mountainbike. Det er noget, der nok skal tænde lyset i dit barns øjne!

Der er fodbremse bagtil, og håndbremse foran, præcis, som man kender det fra mange almindelige hverdagscykler. Nemmere bliver det ikke!

Husk også at lære dit barn, at man aldrig cykler uden hjelm. Det bedste, du kan gøre, er at foregå med et godt eksempel. Og hos Cykler.dk har vi et stort udvalg af sikre, komfortable og smarte hjelme, til både børn og voksne.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: