DKK 2.049,00
Ikke På Lager
Derfor vil dit barn elske den
1. Blandt de mest solide og sikre løbecykler på markedet
2. Seje, brede dæk
3. Begrænset styrevinkel mindsker risikoen for styrt

Det gælder om at give sit barn den bet mulige start. Det gælder både, når det handler om cykler og i livet som helhed. Og for mange børn er en løbecykel det, der repræsenterer overgangsstadiet mellem den trehjulede og den tohjulede cykel. Men hvilken løbecykel skal du så vælge til dit barn? Tja, der er jo mange kriterier at kigge på: Løbecyklen skal være solid, og først og fremmest sikker. Og den skal være let, så far eller mor kan bære den, når juniors energi ebber ud. Og så gør det jo heller ikke noget, hvis prisen er rimelig.

Stellet på denne løbecykel er lavet af præcis det samme lette og stærke aluminium, som CUBE bruger til mange af deres `rigtige´ cykler. Og alle komponenter er naturligvis designet, så de passer til et barn. Over alt er kvalitet og sikkerhed i højsædet. F.eks. er styrevinklen automatisk begrænset. Derved mindskes risikoen for styrt, i tilfælde af, at barnet kommer til at dreje for hårdt på styret.

Den brede forgaffel giver god plads til de brede dæk, som giver løbecyklen et ægte MTB-look. Der er i øvrigt tale om rigtige luft-hjul, som giver en meget realistisk køre-oplevelse.

Når junior ikke længere orker at bruge løbecyklen, kan far eller mor let bære den, ved hjælp af bærehåndtaget, som er integreret i sadlen. Men det bliver nok ikke aktuelt særlig tit, for dit barn vil elske denne skønne løbecykel.

Et styrt eller to vil uvægerligt forekomme, før eller siden. Husk derfor at lære dit barn, altid at bære cykelhjelm. Hos Cykler.dk har vi masser af smarte og sikre cykelhjelme, til både børn og voksne.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: