Før DKK 5.099,00
DKK 4.495,00
SparDKK 604,00
Ikke på lager
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil du elske den
1. Super sporty dame-MTB
2. SR Suntour forgaffel
3. Mekaniske Tektro skivebremser

Mountainbike-sport er blevet populært her i Danmark. Og det er der naturligvis grund til at være glad for. Det kan da heller ikke undre, at stadig flere kvinder begynder at begive sig ud på skovstier og MTB-spor, for at give mændene baghjul. Men der skal en god cykel til. Derfor er det godt, at vi har CUBE! Den sydtyske producent har nemlig gennem flere år gjort sig bemærket med habile og smarte mountainbike til både mænd og kvinder.

Man kan fristes til at spørge, hvor meget mountainbike, man egentlig kan få for 5099 kr.? Hvis du vælger en CUBE, er svaret:
En hel del, faktisk! Den nye Access WS har et både solidt og elegant aluminiumsstel, hvor overrøret skråner nedad, så man ikke er i tvivl om, at cyklen er designet til kvinder. Der er monteret en 100 mm. SR Suntour fjederforgaffel, som nok skal bort-filtrere vibrationer og bump, så selv en relativt hård offroad-tur bliver en komfortabel oplevelse.

En stærk og brugervenlig 8-speed Shimano geargruppe sætter dig i stand til at takle enhver udfordring, som terrænet måtte udsætte dig for.

Et sæt mekaniske Tektro skivebremser giver dig masser f effektiv, præcis bremsekraft, når det er det, der er brug for. Hvis du hidtil kun har været vant til de fælgbremser, man finder på almindelige hverdagscykler, så vil du blive positivt overrasket over forskellen. Disse bremser virker i alle slags vejr. Det giver ekstra sikkerhed, når føret er vådt/glat.

På en CUBE Access WS er den moderne, sporty kvinde klar til at indtage skovstier og MTB-spor. Og så må vi da heller ikke glemme, at en MTB også er glimrende som dagligdags transportmiddel.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: