DKK 3.799,00
Vælg variant for status
Derfor vil dit barn elske den
1. Stærkt aluminiumsstel
2. 7 gear
3. Hydrauliske skivebremser

Mountainbike-sport bliver stadig mere populært her i Danmark. Stadig flere ønsker at prøve kræfter med denne sjove og action-prægede motionsform. Og når børn når en vis alder, kan de godt være med.

Derfor har den sydtyske cykelproducent CUBE designet Acid 200 Disc, en ægte mountainbike i junior-størrelse. Acid 200 er lavet af præcis det samme lette og stærke aluminium, som bruges til mage af voksen-cyklerne. Og hver eneste cykel bliver testet grundigt, før den forlader fabrikken i Waldershof. Du kan derfor roligt regne med, at stellet er stærkt nok til at klare både daglig brug og meget hårde ture på MTB-sporet. Desuden er der et udskifteligt geardrop, så et hændeligt uheld ikke betyder, at hele rammen må kasseres.
CUBE Acid 20 Disc er udstyret med fast aluminiums-forgaffel, og de brede, slidstærke dæk giver fin stabilitet.

Cyklen leveres med 7 solide Shimano-gear. Det er lige et trin højere end de tre gear, som dit barn sandsynligvis er vant til. Som navnet antyder, har cyklen hydrauliske skivebremser, som giver hurtig, kraftig og præcis bremsekraft, selv i meget glat/vådt føre. Det betyder bedre kontrol over cyklen, samt en højere grad af sikkerhed. Både for- og bagbremse betjenes ved hjælp af håndbremsegreb, som er tilpasses, så de let kan betjenes af en lille hånd.

Køb CUBE Acid 200 til dit barn. Så kan I samme drage ud på alverdens skovstier og MTB-spor. Lyset tændes i dit barns øjne, og en ny MTB-rytter er født!

OBS: Cykler.dk anbefaler, at du lærer dit barn, altid at bære cykelhjelm. Vi tilbyder et bredt udvalg af sikre og smarte hjelme, både til børn og voksne.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: