DKK 4.199,00
Levering 1-2 dage
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil dit barn elske den
1. Cyklen til de yngste MTB-entusiaster
2. 7 Shimano-gear
3. Tektro HD-M275 hydrauliske skivebremser

Der kommer en dag, hvor dit barn gerne vil have en cykel, der ligner fars eller mors. Denne dag er, og skal også være, en stor dag i den lille cyklists liv. Og i betragtning af, hvor populær, mountainbike-sporten er blevet i de senere år, så er der stor sandsynlighed for, at den cykel, dit barn kommer til at ønske sig, er en mountainbike. Som forældre sidder du måske og frygter, at det vil lægge din økonomi i ruiner, hvis du skal opfylde et sådant ønske. Men frygt ikke, for heldigvis har vi CUBE!

Den sydtyske cykel-producent CUBE er kendt for at lave meget fine og funktionelle cykler, hvor prisen generelt står i et fornuftigt forhold til kvaliteten. Og her er den lækre børnecykel Acid 200 Disc bestemt ikke nogen undtagelse.
Det smukke, helstøbte aluminiumsstel er lavet til at holde til at blive brugt af en entusiastisk ung MTB-rytter. Der er desuden en fast forgaffel i aluminium.

Ligesom mange andre fede CUBE børnecykler har Acid 200 Disc 7 Shimano-gear, som er meget lette at betjene. Bremsegrebene er naturligvis designet, så de passer til en barnehånd.

De grovmønstrede 2,1´´ dæk (CUBEs egne), sikrer et godt vejgreb, og giver cyklen et sejt udseende, der ikke efterlader noget tvivl om, at her har vi en ægte MTB.

Det er ikke uden grund, at denne cykels navn slutter med `Disc´. Den er nemlig udstyret med kraftige Tektro HD-M275 hydrauliske skivebremser, både for og bag. Hydrauliske skivebremser virker kraftigt og præcist, selv når vejen7MTB-sporet er meget glat. Det betyder ekstra sikkerhed for dit barn.

Tilbage er kun at sige: Lad MTB-eventyret begynde! Men husk lige hjelmen! Har dit barn ikke allerede en hjelm, kan du også finde sådan en på Cykler.dk.  

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: