DKK 3.499,00
Ikke på lager
Derfor vil dit barn elske den
1. Let aluminiumsstel
2. Enkel 1x7 gearing
3. brede hjul for ekstra stabilitet

Danskerne er et af verdens mest cykel-glade folkefærd. Danske børn lærer typisk at cykle i en ung alder. Det kan vi godt tillade os at være stolte af, for cykling er jo både sundt, fornøjeligt, og ikke mindst miljøvenligt.

Det er derfor ikke sært, at mange forældre gerne vil give deres barn end god cykel, når barnet er vokset fra både trehjulede og støttehjul, og gerne vil have en cykel, der kan følge med de voksnes. Desuden er MTB-sport blevet populært her i landet, og selv de yngre vil nu gerne være med, når skovstien eller MTB-sporet skal erobres.

Når der skal vælges mountainbike til junior, kan vi med fordel vende blikket mod nabolandet Tyskland. Fra producenten CUBE i sydtyske Waldershof kommer Acid 240, en meget smart og solid børnecykel, der på mange måder ligner en mountainbike i fuld størrelse. Det er således en fremragende cykel, når den dag kommer, hvor et af familiens yngre medlemmer skal introduceres for det mere ujævne terræn. Cyklen er bygget over en let og solid aluminiumsramme, der er præcis lige så stærk som på en MTB til voksne. Blot er dimensionerne tilpasset børn. Forgaflen er en SR Suntour, som man også kender fra en del full-size MTB´er.

Cyklen har 7 indvendige Shimano-gear, som er meget lette at betjene. Desuden er der fælgbremser både i for og i bag. Dvs. at begge bremser betjenes vha. håndbremsegreb, som er designet således, at de passer til en lille hånd. De brede dæk giver fremragende stabilitet.

Køb en CUBE Acid 240 til dit barn, og glæd dig til at se glæden i dit barns øjne, når turen går til skoven/MTB-sporet. Måske er det den dag, en ny MTB-entusiast bliver til?

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: