DKK 3.999,00
Ikke på lager
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil dit barn elske den
1. Solid og sikker cykel til dit barn
2. 7 Shimano-gear
3. 60 mm SR Suntour forgaffel

`Det er jo således, at når børn vokser, så bliver de større´, siger den for længst afdøde skuespiller Peter Malberg i en ældre dansk film. Og selv, når man ser bort fra den åbenlyse logik i denne udtalelse, så udvikler børn sig heldigvis også på mange andre plan end det rent fysiske. Efterhånden, som børn vokser til, vil de også få brug for større og bedre cykler. Og det er en stor dag, når junior for første gang kan følge med forældrene på en længere cykeltur.

Og så er der naturligvis brug for en god, solid og sikker cykel! Og hvis dit barn `karriere´ som cyklist starter på en cykel fra den tyske producent CUBE, så kan du roligt regne med, at den starter godt! Når du køber en CUBE-cykel til dit barn, er der nemlig tale om kvalitet, hele vejen igennem, uden at du behøver tømme bankkontoen.

Når du kaster et blik på CUBE Acid 240, ligner den det, den er: En formindsket version af en mountainbike. Cyklen har et både let og stærkt aluminiumsstel, der er lavet til at holde til den hårde behandling, som en begynder-cykel uvægerligt vil få.
Og som en ekstra smart detalje er cyklen udstyret med et udskifteligt geardrop. Det betyder, at man ikke er nødt til at sende hele cyklen til skrot, i tilfælde af, at geardroppet bliver beskadiget ved et styrt.

En 60 mm SR Suntour forgaffel sørger for affjedringen, så cykelturen bliver en komfortabel oplevelse.  
Ydermere er der 7 meget letbetjente Shimano-gear, som gør det muligt at forcere stort set enhver bakke.  

Gode bremser skal der selvfølgelig til. Og CUBE Acid 240 er forsynet med et sæt stærke V-bremse, med modulator foran. Modulatoren nedsætter risikoen for uheld af den type, hvor rytteren flyver fremad, hen over styret, når der bremses på forbremsen.

Med en CUBE Acid 240 giver du dit barn den bedst mulige start på livet som cyklist. Husk også cykelhjelmenI!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: