DKK 25.499,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Skøn carbon-racer til god pris
2. 2x12-speed Sram geargruppe
3. Super lækkert design


Du har sikkert hørt den talemåde, der siger, at rammen er hjertet i enhver cykel. Det er så sandt, som det er sagt. Dels er det naturligvis rammen, der, helt bogstaveligt, holder sammen på cyklens forskellige komponenter, og dels er rammen af afgørende betydning for din cykel-oplevelse. Hvis rammen ikke er i orden, går det ud over både performance og komfort. Så er det ikke sjovt at cykle. Og hvorfor cykle, hvis det ikke er sjovt?

Derfor er den nye Agree C62 Pro baseret på en carbon-ramme, der er både let, stærk og aerodynamisk. Hvis man tror, at folkene hos CUBE ikke kan lave racercykler, tager man alvorligt fejl! Forgaflen er CUBES egen, og den giver cyklen en glimrende affjedring. Cyklen er derfor både let, hurtig om komfortabel. Og så må vi heller ikke glemme, at der er tale om en ekstremt flot racercykel!

Heller ikke, hvad gearsystemet angår er der sparet på noget. Agree C62 Pro er nemlig udstyret med Srams Rival 2x12-speed geargruppe, som sikrer silkebløde gearskift og et utroligt bredt gearområde, så du kan klare enhver type terræn, du måtte støde på under landevejscykling.

Her er der, kort sagt, tale om en ægte carbon-raket, designet til fart. Men kontrol skal der også til. Derfor har CUBE forsynet Agree C:62 Pro med et sæt Sram Rival hydrauliske skivebremser. Så er du sikker på at have masser af præcis bremsekraft til rådighed, selv når føret er vådt og/eller glat. Som du måske ved, kræver hydrauliske skivebremser kun et minimum af vedligeholdelse.

Alt i alt en rigtig lækker carbon-racer, der formår at begå sig godt, selv i dette til tider hårde prissegment.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: