DKK 13.999,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Skøn gravelbike, til rimelig pris
2. Aluminiumsramme
3. Shimano BR-RX400 hydrauliske skivebremser

Gravelbikes er blevet populære her i landet. Det skyldes sikkert i meget høj grad denne omstændighed, at disse cykler er utroligt alsidige. Som navnet antyder, er gravelbikes specielt velegnede til kørsel på grus. Men de kan så sandelig også bruges til mange andre formål: Hvis du er blandt de mange danskere, der hver dag pendler en del km til og fra job eller skole, så har du brug for en solid og hurtig cykel, der kan holde til at blive brugt. Og så gør det jo ikke noget, hvis cyklen også er hurtig nok til nogle friske træningsture på landevejen. Og når landevejen så slipper op, og racercyklerne tynde hjul ikke længere kan klare terrænet, træder gravelbiken i karakter, og et nyt eventyr kan begynde!

Nuroad Race er en rigtig fin CUBE gravelbike, som ikke koster en formue. Med sin lette og stærke aluminiumsramme er den et noget billigere alternativ til en carbon-cykel. Og stadig er de ikke gået på kompromis med kvaliteten! CUBEs egen full carbon-forgaffel levner god plads til de brede Schwalbe-dæk, samtidig med, at den absorberer vibrationer fra underlaget.

Nuroad Race er udstyret med den for CUBE-cykler så velkendte gravel-specifikke 1x11 Shimano GRX geargruppe. Dermed er det lykkedes folkene hos CUBE at skabe en gravelbike, som, på fornem vis, trækker på de bedste erfaringer fra CUBES racer- og cross-cykler.

Sikkerhed fremfor alt! Derfor er CUBE Nuroad Race udstyret med hydrauliske Shimano BR-RX400 skivebremser. Så er du sikker på at kunne stoppe, selv i meget vanskeligt føre. Der er virkelig tale om en helt anden bremsekraft, end den, man kender fra en traditionel hverdagscykels fælgbremser.

Alt i alt må CUBE Nuroad siges at være en særdeles fornuftig gravelbike, til en lige så fornuftig pris!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: