DKK 7.999,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Solid og prisbillig gravelbike
2. 2x8-speed Shimano geargruppe
3. Tektro mekaniske skivebremser

Vi bliver aldrig trætte af at sige det: Uanset, om du pendler længere distancer hver dag, ønsker at køre ture i den danske natur, eller måske ligefrem overvejer at drage ud på en flere dage lang cykelferie, så er en gravelbike et særdeles godt valg. Disse fantastiske cykler er nemlig kendt for deres enorme alsidighed. De kan bruges til næsten alt, måske lige med undtagelse af den hårdeste offroad-kørsel, hvor en mountainbike er at foretrække.

Nu sidder du måske og tænker, at en god gravelbike må være en betydelig udgift. Men sådan behøver det faktisk ikke være!  Hvis du i forvejen kender lidt til den tyske cykel-producent CUBE, så ved du også, at dette firma er kendt for at lave solide cykler, hvor kvaliteten står i et særdeles fornuftigt forhold til prisen. Og det gælder også for deres gravelbikes!

Den billigste gravelbike i CUBEs Nuroad-serie hedder slet og ret Nuroad. Og selv om den ikke koster en formue, så er den en ægte gravelbike, med alt, hvad dertil hører. Den lette aluminiumsramme suppleres fint af en full carbon forgaffel (CUBEs egen), som er både let og effektiv. Vejen er ikke altifd jævn. Det gælder både, når man cykler, og i livet i almindelighed. Men på en CUBE Nuroad hver enhver cykeltur til en fornøjelse.
En 2x8 Shimano geargruppe er din garanti for, at du altid har et passende gear til rådighed.

De stærke og meget driftssikre Tektro MD-C510 skivebremser giver dig masser af præcis og hurtig bremsekraft, når det er det, der er brug for. Det er mekaniske skivebremser, hvilket er med til at holde prisen nede, i forhold til, hvis man anvendte de hydrauliske af slagsen.

Vælg en CUBE Nuroad, så får du en både solid, hurtig og prisbillig cykel, som er lavet til at blive brugt, mange år frem i tiden!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: