Før DKK 18.999,00
DKK 17.499,00
SparDKK 1.500,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Meget seriøs og alsidig gravelbike
2. 2x11-speed gravel-specifik Shimano geargruppe
3. Let og stærk carbon-ramme

Når der ikke er mere asfalt, og de små stier og grusveje fortsætter, ud i den skønne, men også udfordrende, danske natur, må du tage en beslutning: Vender du om, og sætter kursen hjemad, hvor Netflix og varm kaffe venter? Eller forsætter du ud i det ukendte? Beslutningen er naturligvis helt op til dig. Et er imidlertid sikkert: hvis du kører på en dedikeret gravelbike, er det ikke cyklen, der holder dig tilbage fra at kaste dig ud i eventyret!

Fra den anerkendte tyske producent CUBE kommer nu 2022-udgaven af gravelbiken C.62 Pro. Selv om det uden tvivl er mountainbikes, som CUBE er mest kendt for, så fremstiller firmaet bestemt også både landevejsracere og gravelbikes af meget høj kvalitet.

Det velkendt C.62 carbon-stel danner, i mere end en forstand, rammen om denne lækre cykel. Der er tale om en både let og stærk cykel, der faktisk kun vejer 9,6 kg. Carbon-stellet sikrer desuden, at cyklen reagerer lynsnart på ethvert input, du sender den. CUBES egen forgaffel sluger irriterende vibrationer, og levner god plads til de brede Schwalbe-dæk.  

Cyklen har en 1x11 Shimano GRX geargruppe, som er designet specielt til kørsel på grus. Et par driftssikre hydrauliske skivebremser fra Shimano sørger for, at du også kan bremse ned igen, selv når terrænet er udfordrende og føret vådt og/eller glat.

Hvis du vælger CUBE Nuroad C:62 pro, får du en meget seriøs gravelbike, der er fantastisk på grus, sjov og hurtig på landevejen, og praktisk som dagligdags transportmiddel, ikke mindst hvis du pendler mange kilometer hver dag.Og det er netop disse cyklers meget høje grad af alsidighed, der har gjort gravelbikes så populære.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: