Før DKK 26.499,00
DKK 24.999,00
SparDKK 1.500,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Fjerlet carbon-gravelbike i uhørt kvalitet
2. Silkebløde, trådløse gearskift
3. En cykel, der klarer langt det meste

En gravelbike er altid god at have. Det skyldes ikke mindst, at en gravelbike er anvendelig til så mange forskellige formål: Du kan bruge den til de daglige pendlerture til og fra job eller uddannelse, du kan bruge den til motionsture på landevejen, eller du kan drage på eventyr på stier og grusveje i naturen, hvor en seriøs gravelbike for alvor er i sit es. Hvis du planlægger en længere cykelferie, er gravelbiken også ideel. I så fald kan du med fordel påmontere diverse ekstraudstyr, så du kan medbringe cykeltasker mv. I det hårdeste terræn kan en gravelbike dog ikke måle sig med en MTB.

En gravelbike er andet og mere end en landevejscykel, der har fået en bredere forgaffel og mere grovmønstrede dæk. Det har den kendte sydtyske cykel-producent CUBE for længst bevist. Kast bare et blik på den lækre Nuroad C:62 SL!
Det bliver hurtigt klart for enhver, at vi her har at gøre med en virkelig seriøs cykel, der nok kan begå sig, selv i det barske prissegment for cykler omkring de 25-30000 kr. Grundlaget for cyklen er den lette og stærke carbon-ramme, som giver C:62 SL ekstremt hurtige og præcise reaktioner på selv det mindst input. Cyklen vejer i øvrigt kun 8,4 kg.  

Forgaflen, som naturligvis også er i carbon, er CUBEs egen. Og den gør hvad den skal: Den filtrerer, let og elegant, de generede vibrationer fra underlaget bort, og gør din cykeltur til en komfortabel oplevelse.

Geargruppen er den legendariske 1x12-speed Sram GX Eagle AXS. Takket være Srams trådløse eTap-teknologi, får du nogle helt uhørt bløde og gnidningsløse gearskift, så du, fuldt og helt. Kan dedikere dig til at yde dit bedste, når du cykler.

De hydrauliske skivebremser kommer også fra Sram, og hedder Rival Etap AXS. De er bremser af meget høj kvalitet, der virkelig matcher en cykel af denne kaliber.

Kvalitet vil altid koste penge. Men det, kan, helt generelt siges, at hvis du vælger CUBE, når du kigger på ny cykel, så får du valuta for pengene. Og her er Nuroad C:62 SL Absolut ikke nogen undtagelse!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: