DKK 26.799,00
Ikke på lager
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 249,00)
Derfor vil du elske den
1. Stærk og veludstyret elcykel
2. 625 Wh. Batteri giver lang rækkevidde
3. 100 mm X-Fusion luftforgaffel med lockout

Hvis du elsker at cykle langt, værdsætter du sikkert også den frihed og den stabilitet, som en virkelig god trekkingcykel kan give dig. Og måske kender du også modellen Kathmandu Pro, fra den anerkendte tyske producent CUBE. Nu har Kathmandu fået elmotor på, og er kommet til at heddet Kathmandu Pro Hybid 625!
Hybrid er en betegnelse, som CUBE bruger om deres elcykler. Det er ikke det samme, som man almindeligvis forstår ved en hybridcykel.

Som mange andre gode elcykler har CUBE Kathmandu Pro Hybrid 625 et aluminiumsstel, som er både stærkt og forholdsvist let. En 100 mm X-Fusion luftforgaffel med lockout sikrer dig den bedst mulige komfort. Der er helt grundlæggende, to fordele ved en luftforgaffel: Dels er den lettere end en traditionel forgaffel, som indeholder en metalfjeder, og dels er det muligt at tilpasse luftforgaflen, så den passer til rytterens vægt. Lockout-funktionen sætter dig i stand til at fastlåse forgaflens vandring, hvilket især kan være en fordel, når du kører på lange, flade stræk.  

Den stærke og lette 4. generations Bosch Performance CX centermotor er indbygget i cyklens krank, så man knapt bemærker, at den er der. Strømmen kommer fra et 625 Wh. Bosch Powertube batteri, som giver cyklen en ganske lang aktionsradius.

En enkel og brugervenlig 1x11 Shimano Deore geargruppe sørger for, at du altid kan finde et passende gear at køre i, samtidig med, at gearskiftene foregår ganske gnidningsløst.

De hydrauliske skivebremser vil mange kunne nikke genkendende til. Det er nemlig de meget populære Shimano BR-MT200, som findes på et utal af fede cykler. Intet dårligt at sige om dem.

Hvis du køber en CUBE Kathmandu Pro Hybrid 325, får du en masser udstyr med i købet: Bagagebærer, skærme, støtteben og lygter (som får strøm fra batteriet). Faktisk får du utroligt meget elcykel for de små 26000 kr.!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: