DKK 7.799,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Klassisk, letkørende citybike
2. Rullebremser for og bag
3. 7 indvendige Shimano-gear

Den hollandske cykelproducent Batavus overgår sig selv med den klassiske, letkørende citybike Harlem.

Her har man bibeholdt det solide, klassiske look, samtidig med, at der er kælet for hver eneste detalje. Den super cool matsorte lakering består i øvrigt udelukkende af vandbaseret lak. På Batavus´ fabrik vægter man nemlig miljøvenlighed særdeles højt. Det er noget, firmaet har modtaget flere hædersbevisninger for. I en verden, hvor kravet om klimavenlighed fylder stadig mere, er Batavus derfor et særdeles godt valg.

Fra producentens side er cyklen spækket med lækkert udstyr, såsom bagagebærer (hvor du evt. kan vælge at montere et barnesæde, så familiens yngste kan komme med ud at cykle), støtteben, skærme, lås og lygter.
Helt ned til den mindste komponent har Batavus bestræbt sig på at skabe en sjov og letkørende citybike. Cyklen er derfor født med 7  indvendige Shimano-gear, og rullebremser både for og bag. Det giver problemfri kørsel og god bremse-evne, selv når det danske vejr viser sig fra sin kolde og/eller våde side. Samtidig holdes vedligeholdelses-niveauet nede, idet indvendige gear ikke kræver samme vedligeholdelse som udvendige.

Når de cykel-glade hollændere laver cykler, går de ikke på kompromis med kvaliteten. Og de Batavus-cykler, du finder på det danske marked, er endvidere designet i samarbejde med danskere. Du er således sikker på at få en cykel, der kan klare de udfordringer, som det danske vejr til tider byder på.

Når den moderne mand køber en Harlem citybike fra Batavus, er der tale om en investering, der holder i mange år. Og samtidig sender han et vigtigt signal om, at miljøet betyder noget for ham!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: