DKK 21.899,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Lækkert front bagagebære
2. Solid og stærk Bosch system
3. 2 stærke hydrauliske skivebremser

Med denne model Harlem E-go®,  har Batavus lavet en elcykel som tager det bedste fra to verdener. Letheden fra en citybike og komforten fra en klassisk cykel. Med en Harlem E-go® får du en let og hurtig hverdagscykel, som er stylet med rå og frække detaljer.
Cyklen er lakerert med en eksklusiv mat lakering, og er gennemført stylet med sort sadelpind, sort styr og sorte nav og eger. Det giver en lækker og urban cykel, med masser af cykel-lir.

Harlem E-go® er en af de få klassiske cykler på det danske marked, som kommer med to skivebremser. Den lukkede kædekasse sikrer et minimalt niveau af vedligeholdelse.
Herrecyklen har et stort indfarvet frontlad. Og med bagagebæreren kan du nemt montere et barnesæde , så junior kan komme med ud at cykle.

Batavus bruger Bosch som motor på denne cykel. Motoren er et lydsvagt og fleksibelt system, der har en kraftfuld og pålidelig motor. Med Bosch systemet på din elcykel får du først og fremmest en centermotor, der trækker med et højt moment (40 nm).
At motoren er placeret omkring kranken, betyder at cyklen ikke trækker på hjulene men pedalerne. For mange føles dette optimalt og de fleste oplever dette som komfortabelt og naturligt. Sensoren, som registrerer den kraft som cyklisten træder i pedalerne med er indbygget i motoren, og derfor godt beskyttet.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: