DKK 6.449,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Let og velkørende hverdagscykel
2. Stærke Rullebremse med (ABS-blokeringsfrit bremsesystem)
3. Flot og elegant design

En sportscykel kræver da en frygtelig masse vedligeholdelse. Det er da kun noget for nørdede mænd, der elsker at rode med mekanik! Eller hvad? Nej, sådan behøver det faktisk slet ikke være!

Med Stratos damecyklen har den højt ansete hollandske cykel-producent Batavus nemlig givet den moderne kvindelige cyklist det bedste fra to verdener: Sportscyklens lethed og hurtighed, kombineret med den klassiske cykels basale kvalitet, trendy retro-look og minimale behov for vedligeholdelse.

Resultatet er en citybike i ypperste kvalitet. Lyder det for godt til at være sandt? Læs med nedenfor, og bliv forbløffet!

Stratos er udstyret med Rullebremse (ABS-blokeringsfrit bremsesystem), som sikrer en effektiv og præcis opbremsning, selv når vejen er våd og/eller glat. Samtidig mindsker dette bremse-system behovet for vedligeholdelse, idet der ikke slides på cyklens hjul, når der bremses.

Cyklen fås enten i en klassisk, matsort lakering, eller i den smarte cyberian green, som føjer et moderne touch til cyklens retro-look  Der er tale om en særdeles slidstærk højkvalitetslak, som er vandbaseret.

På en Batavus Stratos er den moderne, travle kvinde godt kørende. Her kan man glæde sig over sportscyklens fart-egenskaber, samtidig med, at man nyder godt og den klassiske cykels komfort. Med mere end 100 års erfaring ved Batavus, hvordan en hverdagscykel skal skrues sammen. At de dygtige ingeniører så også har formået at inddrage det bedste fra sportscykler, gør jo blot det hele endnu federe! Hvis du skal bruge cyklen til hverdags-ture, kan den leveres klargjort til lås og skærme.

Køb Batavus Stratos – Den perfekte fusion mellem sport og komfort!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: