DKK 22.999,00
Ikke på lager
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 249,00)
Derfor vil du elske den
1. Smuk, klassisk elcykel m. lav indstigning
2. 7 indvendige gear
3. Masser af udstyr

Danskere og hollændere har i hvert fald én ting til fælles: Vi elsker at cykle! Det er derfor heller ikke mærkeligt, at flere af de ældste eksisterende cykel-fabrikater er hollandske. Et af dem er Batavus, som ikke mindst er med helt fremme, når det gælder elcykler i smukt retro-look.

Batavus Stratos E-Go Downtube (lave indstigning) er en stilfuld, klassisk udseende elcykel til dig, der har brug for et solidt dagligdags transportmiddel, som klarer eksempelvis pendling, indkøbsture og motionsture. Cyklens stel er af aluminium, og er malet med en både holdbar og miljøvenlig lak. Du får således en elcykel, der kan holde til at blive brugt, mange år ud i fremtiden.

Bosch Active Line elmotoren yder 40 Nm. Den er både stærk og støjsvag. Er er tale om en moment-baseret motor, hvilket vil sige, at motoren hjælper til, afhængigt af, hvor hårdt, du selv træder i pedalerne. Det 400 Wh. store, aftagelige batteri er placeret på stellet. Den lave indstigning gør, at Batavus Stratos E-Go Downtube ikke kun er velegnet som klassisk damecykel, men eksempelvis også til seniorer og/eller folk, der har fysiske udfordringer, som måske gør, at de har svært ved at stige af og på en almindelig `herrecykel´.

Cyklen har 7 indvendige gear (hvilket betyder et begrænset behov for vedligeholdelse), Tektro skivebremser foran, og rullebremser bagtil. Endvidere leveres cyklen med en masse dejligt udstyr: Bagagebærer, støtteben og lygter. Lygterne får strøm direkte fra elcyklens batteri. Desuden er der en justerbar frempind, som gør det let for dig at opnå den kørestilling, som er optimal for lige netop dig.

Kort sagt: En solid, klassisk elcykel, som vil tjene dig trofast, langt ud i fremtiden.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: