DKK 7.799,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Let, hurtig og komfortabel
2. Rullebremser for og bag
3. Masser af lækkert udstyr

Med denne smarte damecykel viser hæderkronede hollandske Batavus endnu en gang, at man mestrer det (næsten) umuliges kunst på fornemste vis!

Med Harlem har de nemlig formået at kombinere citybikens lethed og sporty look med den klassiske damecykels komfort. Harlem er en hurtig og smart hverdagscykel, velegnet til de daglige pendlerture i byen, men også med mange rå detaljer, som giver den et sporty look.

Den eksklusive, matte lakering, som i øvrigt er 100% vandbaseret,i henhold til Batavus´ højt præmierede miljø-strategi, gør at cyklen holder til dagligdags brug i årevis, uden at miste sin flotte finish. Hvis du køber en Batavus cykel, vil Moder Jord takke dig. Som nævnt er der nemlig her tale om et firma, der vægter miljøvenlighed særdeles højt.

Idet Harlem er udstyret med både bagagebærer og kurv, har du god mulighed for at transportere bagage, når du f.eks. cykler på indkøbstur, eller pendler til og fra job eller studie. Eller du kan montere et barnesæde bagpå.

Hele vejen igennem er Harlem designet med komfort for øje. Der er rullebremser både for og bag, så du har god bremse-evne, også på våd vej. Samtidig kræver rullebremser kun minimal vedligeholdelse. Der er 7 indvendige Shimano, gear, samt en mængde ekstra-udstyr, såsom kurv, lås, lygter, støtteben og bagagebærer.

Med næsten 100 års erfaring på bagen forstår Batavus at lave cykler, der holder til de udfordringer, den moderne, kvalitets- og klimabevidste kvinde støder på i en travl hverdag.

Harlem damecyklen fra Batavus  er den perfekte cykel til den moderne, sporty og travle kvinde!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: