DKK 6.449,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den

1. Letkørende og sporty hverdagscykel
2. 7 indvendige Shimano-gear
3. Flot og enkelt design

At folkene hos hollandske Batavus mestrer kunsten at lave smarte og solide hverdagscykler og citybikes, er ikke nogen nyhed. Sådan har det været i mange år. Men Stratos er nu alligevel  noget af en nyskabelse.

Her har Batavus forenet sportscyklens hurtighed og lette, sporty design med hverdagscyklens robusthed og lave vedligeholdelsesniveau. Og resultatet er betagende!

Den meget letkørende cykel er udstyret med 7 indvendige Shimano-gear, og hydrauliske skivebremser både for og bag. På den måde er du sikret god bremse-evne, i alle typer føre, samtidig med, at bremserne kun kræver minimal vedligeholdelse.

Cyklens design er let og enkelt. I tilfælde af, at du skal bruge den som hverdagscykel, f.eks. til dine daglige pendler-ture, er den forberedt for lås og skærme. Batavus har, som altid, gjort det nemt for dig. Det populære hollandske cykel-mærke er, helt med rette, kendt for altid at have cyklistens komfort for øje. Stratos er bestemt ikke nogen undtagelse!

Den eksklusive, matsorte lakering meget modstandsdygtig overfor ridser, og desuden yderst miljøvenlig, idet Batavus udelukkende bruger vandbaserede lakker. Firmaet har desuden modtaget indtil flere hædersbevisninger for sin generelt meget miljøvenlige produktion.

Hollænderne er mindst lige så cykel-glade som danskerne. Når du køber en cykel fra Batavus (som har været i branchen lige siden cyklingens barndom, idet fabrikken blev grundlagt helt tilbage i 1904), kan du roligt regne med, at du får en både pålidelig og sporty cykel, der er lavet til at blive brugt, hver dag, mange år ud i fremtiden.

Batavus Stratos – Den perfekte cykel til den sporty hverdagscyklist!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: