DKK 7.699,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Let og velkørende hverdagscykel
2. Stærke hydrauliske skivebremser
3. Flot og elegant design

Den moderne, aktive kvinde har ofte en travl tilværelse, med job/studier, børn og fritidsaktiviteter. Til de daglige pendlerture, indkøb osv. er der brug for en cykel, der er både hurtig, solid og komfortabel.

Men frygt ikke! Den anerkendte hollandske producent Batavus har leveret svaret på den moderne, urbane kvindes bønner: Oxford damecyklen!

Her har vi noget så specielt som en hurtigt og let citybike, der læner sig op ad det velkendte look, der ellers typisk præger klassiske hverdagscykler. Dermed får du både fartegenskaber og komfort i et.

Gider du ikke rode med din cykels mekanik? Det behøver du heller ikke. Oxford kræver nemlig kun et minimum af vedligeholdelse. Dette skyldes bl.a. de 7 indvendige gear, samt rullebremserne. Sidstnævnte giver en god og dikker bremse-evne, også når vejen er våd og/eller glat.

Oxford leveres med en masse lækkert udstyr, såsom kurv, lås, bagagebærer og styrlås. Sidstnævnte gør det muligt at låse styret fast, når du parkerer den. Derved undgår du, at en tung last i kurven får cyklen til at vælte.

Både kurven og bagagebæreren er lakeret i samme holdbare, vandbaserede lak som stellet. Miljøvenlighed prioriteres i det hele taget højt i produktionen af Batavus cykler. På bagagebæreren kan du evt. montere et barnesæde . Og hvad er skønnere end at køre ud til skov og strand, med sit barn bag på cyklen? Det giver basis for mange skønne fælles oplevelser.

Når du køber Oxford damecyklen, får du en solid, smart og funktionel cykel, der er anvendelig til mange dagligdags formål, og som er lavet til at blive brugt!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: