DKK 9.999,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Klassisk og sporty på samme tid
2. Bælte-træk for mindre vedligeholdelse
3. Et meget klima-venligt valg, der holder i mange år

Batavus Stratos Royal er en både sporty og elegant klassisk citybike, med et trendy look. Bemærk, at denne cykel er udstyret med bælte-træk. Der er altså ingen kæde, der skal smøres! Det giver et både vedligeholdelsesfrit og mere direkte træk end det, du kender fra traditionelt kædetræk.

Cyklen leveres med lygter, indfarvede skærme, kædeskærm og fælge.
Den særdeles kraftige forlygte virker vha. navdynamoen, og er indrettet således, at lyset også kan ses fra siden. Det gør, at du nemmere bliver set af andre trafikanter.  

Når du køber en cykel fra den anerkendte hollandske producent Batavus (som i øvrigt har eksisteret i mere end 100 år), gør du noget ekstra godt for miljøet, idet Batavus er en virksomhed, der vægter miljøvenlighed højt i produktionen. F.eks. bruges der kun vandbaseret lak. De cykler, der finder vej til det danske marked, er i øvrigt udviklet i samarbejde med danskere. Du får således en cykel, der er designet til at blive brugt under danske forhold, mange år fem i tiden.

Til de daglige pendlerture vil du hurtigt komme til at værdsætte den solide og praktiske aluminiums-bagagebærer, der gør det muligt at medbringe bagage, eller montere et barnesæde, så det barn komme med far på cykeltur. Det giver basis for mange fælles oplevelser.

Ved køb af Batavus Stratos Royal får du således ikke kun et kvalitetsprodukt, der kan holde i mange år. Du sender også et signal om, at her kommer en cyklist, der ved, hvad han vil. Her er der virkelig tale om en pålidelig citybike, til den moderne, miljø- og kvalitetsbevidste mand!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: