DKK 7.699,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Minimal vedligehold, med indvendige gear og lukket kædekasse
2. Meget komfortabel kørestilling  
3. Indfarvet kurv, bagagebærer og fælge

Måske tænker du, at det lyder som ren utopi, at det skulle være muligt at kombinere så mange gode ting i én og samme cykel? Og så oven i købet til en rimelig pris! Læs med nedenfor, og du vil erfare, hvad de dygtige ingeniører hos hollandske Batavus har formået at udrette!

Oxford er en super lækker citybike, som, rent stil-mæssigt, læner sig op ad den klassiske herrecykel. Cyklen er udstyret med fodbremse og rullebremser, hvilket giver god og effektiv bremse-evne, samtidig med at behovet for vedligeholdelse holdes på et minimum. Desuden er der syv indvendige gear.

Cyklen leveres i klassiske matsort lakering, armygrøn eller den smarte Blackpearl lakering, som er en sort favre med et islæt af rødt. Batavus anvender desuden udelukkende vandbaseret lak. Det elegante læderbetræk på sadel og håndtag fuldender det smarte retro-look.

Når du køber en Oxford herrecykel, får du masser af lækkert udstyr med i købet: Støtteben, aluminiums-bagagebærer, ringlås og skærme. Skærmene er indfarvet i samme smarte lak som stellet. På bagagebæreren kan du transportere tasker, indkøbsposer osv., eller du kan montere enten en transportboks eller et barnesæde, så det barn eller barnebarn kan komme med på cykelturen. Det giver basis for mange dejlige fælles oplevelser. Dette er så sandelig en cykel, der kan bruges til både daglige pendlerture, shoppingture, og til fornøjelsesture i fritiden.

Det er lave smarte, solide cykler til hverdagsbrug er netop noget, folkene hos Batavus kan.

På en Oxford er den kvalitetsbevidste gentleman godt kørende!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: