DKK 9.999,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Klassisk og sporty på samme tid
2. Bælte-træk for mindre vedligeholdelse
3. Et meget klima-venligt valg, der holder i mange år

Her har vi en både sporty, elegant og traditionel citybike, til kvinden, der vægter driftssikkerhed højt.

Cyklen leveres med lygter, rullebremse foran, indfarvede fælge, skærme og kædeskærm. Som noget helt unikt er denne cykel med bælte-træk! Altså er der ingen kæde! Det giver både mindre vedligeholdelse og et mere effektivt træk, end det, man kender fra almindeligt kæde-træk.

Navdynamoen giver strøm til forlygten. Ingen batterier. Det er både nemt og miljø-venligt Lygten er designet således, at lyset også kan ses fra siden, hvilket giver øget synlighed i trafikken. Når du vælger en cykel fra Batavus (som i øvrigt har produceret cykler i det meget cykel-glade Holland siden 1904), vil klimaet takke dig! Batavus er nemlig en virksomhed, hvor klimavenlighed betyder meget. Firmaet har vundet flere miljø-priser for sin klimavenlige produktion.

De Batavus cykler, der  kommer til Danmark, er designet specielt til det danske marked. Du er derfor sikker på at få en cykel, der kan holde til det danske vejrlig, år efter år. Til daglig pendling bliver du glad for den solide og praktiske bagagebærer, som gør det muligt at transportere ting, eller have dit barn siddende bagpå, i et barnesæde. Giv dit barn en sjov og sikker cykel-oplevelse.

Hos Batavus Stratos Royal går klassisk kvalitet op i en højere enhed med et moderne og sporty look, som sender et signal om, at her kommer en klima-bevidst kvinde, der heller ikke går på kompromis med kvaliteten. Her er tale om en kvalitets citybike til den travle, kvalitets- og miljøbevidste kvinde!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: