DKK 7.299,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Klassisk, komfortabel citybike
2. Elegant look, god komfort og fart
3. Vedligeholdelsesfrie bremser og gear

Bor du i byen, og skal du primært bruge din cykel til indkøbsture, og måske til kortere pedlerture til og fra studie/arbejde? Så har du brug for en solid, klassisk cykel, der ikke er kompliceret at holde kørende.

Den både solide og elegante damecykel Donna er hollandske Batavus´ bud på en cykel, der er perfekt til shopping og kortere pendling. Her får du en solid og komfortabel klassisk cykel, uden for mange dikkedarer.

Cyklen har rullebremser, 7 indvendige gear og lukket kædekasse. Disse ting er med til at holde behovet for vedligeholdelse på et minimum. Den oprejste kørestilling er yderst komfortabel.

Den meget letkørende cykel har lav indstigning, så det er nemt for dig at stige af og på cyklen. Dette gør den specielt velegnet til ældre mennesker, eller til folk med fysiske udfordringer.

Nar du køber en Donna damecykel, får du en masse dejligt udstyr med i købet: bagagebærer, kurv, lås og styrlås. Sidstnævnte gør det muligt at låse styret fast, når du har stillet cyklen fra dig. Så undgår du, at en tung last i kurven får din cykel til at vælte.

På den solide aluminiums-bagagebærer kan du også vælge at montere et barnesæde, så du kan have dit barn med på shoppingture og/eller transportere barnet til og fra daginstitution eller lignende.

Hvis nogen kan lave hverdagscykler, så er det Batavus. Firmaet har trods alt lavet cykler i mere end 100 år. Desuden vægter denne virksomhed miljøvenlighed højt, og bruger eksempelvis kun vandbaseret lak til sine cykler.

Batavus Donna er et dagligdags transportmiddel til den travle, moderne kvinde!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: