DKK 4.499,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dem
1. Tubeless Ready (TLR) fælge er løsningen til nemt og hurtigt skift til slangeløse dæk
2. D3 Dual Directional Design Profilen Reducere luftmodstanden både på dækkets og fælgens forkant
3. Centerlock skivebremsenav med 12 mm. Gennemgåede akse for og bag, Bontrager 24 tænder med hurtigt tandindgreb/antit, nav med 3-pal mekanisme

Er du på jagt efter et sæt super lette og hurtigt kulfiber hjul, så er Bontrager Aeolus pro 5 TLR Disc måske noget for dig. Bontrager har designet dette Tubeless ready skivebremse hjul, med fokus på vægt holdbarhed og aerodynamik. Aeolus pro 5 gør brug af Bontragers position inden for landevejshjul i kulfiber, ved at udnytte det gennemprøvede Aeolus-design og maksimere effektiviteten i produktionerne. Udgangspunktet er en velkendte 35mm fælgprofil med alsidige skrivebremsenav og resultatet er et landevejshjul i 100% kulfiber, som alle kan betale.

Fantastisk på både landevej, cross eller gravel. Med de alsidige skivebremser er du sikret at kunne bremse i alt slags vejr, lige meget om du er på vej ned af stejlr bjærge eller er ude på ujævnt terræn. Som en stor bonus har Bontrager gjort det nemt og enkelt, at skifte mellem slanger og tubless. Hjulene leveres med både Tubeless ready ventiler og fælgbånd, så du nemt og enkelt kan skifte mellem slanger og tubeless.

Bontrager Aeolus Pro 5 TLR Disc leveres med

-TLR-fælgbånd
-TLR-ventiler
-Traditionelle fælgbånd

Se Treks video nedenfor og bliv klogere på fordelene ved slange og Tubeless montering.