Før DKK 799,00
DKK 699,00
SparDKK 100,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Fin, solid platformspedal
2. Lukkede lejer, og meget stærke aksler                  
3. Optimal kraftoverførsel, med justerbar højde af knopperne

Vejret er skønt, og MTB-sporet kalder. Det er bare om at komme afsted, så vi kan få trampet noget i pedalerne. Og netop pedaler betyder jo selvsagt meget for din cykel-oplevelse. Det er jo pedalen, der skal overføre kræfterne fra dine ben til cyklens hjul, og i sidst ende videre til underlaget, så der skabes fremdrift. Den tid er for længst forbi, hvor en pedal bare var en pedal. Der findes i dag et utal af MTB-pedaler på markedet. Og hvad skal man så vælge?

Bontrager melder sig under MTB-sportens vajende faner med den lækre Line Pro platformspedal. Den kan være et godt valg til dig, der gerne vil have et sæt solide og effektive pedaler, med god kraftoverførsel, men som måske ikke er så vild med klik-pedaler.

Selve pedalhuset er elegant afrundet, og den solide platform er udstyret med stifter, sim sikrer, at din fod ikke ryger af pedaler, uanset, hvor voldsomt, du tramper igennem. Akslerne er særdeles stærke, og de lukkede lejer sikrer, at pedalen går let og gnidningsløst, imens kraftoverførslen er helt i top.

Knopperne har justerbar højde. Dette er din garanti for optimal pedalkontakt, som igen er med til at forbedre kraftoverførslen.
De stærke aksler og lukkede lejer giver pedalen en lang levetid. Der kræves ikke megen vedligeholdelse, men det vil altid være fornuftigt at aftørre pedalerne for snavs og mudder, når det er nødvendigt. Et par dråber syrefri smøreolie til de bevægelige dele er også altid godt.

Hvis du sætter Bontrager Line Pro pedaler på din MTB, har du et sæt pedaler, som er særdeles behagelige og effektive at bruge, og som ikke så let lader sig slide op.