DKK 629,00
2 - 4 Hverdage
Derfor vil du elske dem
1. Fantastisk kraftoverførsel
2. Aksel i stål, og krop i aluminium
3. Gimrende til MTB og BMX

Er du på udkig efter en virkelig solid flad pedal til mountainbike- eller BMX-kørsel? Så læs videre nedenfor. Som bekendt er det bestemt ikke ligegyldigt, hvilke pedaler, man sætter på sin cykel.

Fra Crankbrothers kommer den Flade Stamp 2 pedal, som er specielt velegnet til alle typer mountainbiking, og til BMX, der jo efterhånden har været en populær sport i mange år. Som det fremgår af billedet, har disse dejlige pedaler en meget bred trædeflade, som giver en helt unik forbindelse mellem sko og pedal. Resultatet er, at kraftoverførslen bliver fremragende, så du kan udnytte alle de watt, din krop genererer, når du for alvor tramper igennem.
Hver pedal er udstyret med 10 justerbare stifter, som sikrer, at din fod bliver på pedalen, selv når vejret viser sig fra sin vådeste side. Akslen er udført i smedet stål, imens pedalens krop er af aluminium. I str. Large vejer pedalerne 470 gram per par. Str. Large egner sig især til cykelryttere med skostørrelser over 43.

Uanset, om du skal takle det udfordrende terræn på skovstien eller mountainbike-sporet, eller lave halsbrækkende stunts på BMX-banen, så går du ikke galt i byen med Crankbrothers Stamp 2 pedalerne.

Pedalerne er ganske modstandsdygtige overfor vind og vejr, og kræver ikke megen vedligeholdelse. Bare tør dem af med en fugtig klud, hvis de har været udsat for mudder eller andet snavs. Desuden anbefales det, at man, fra tid til anden, smører lejer og gevind med en syrefri smøreolie.

Hos Cykler.dk elsker vi cykler. Og derfor elsker vi også gode pedaler!