Før DKK 1.249,00
DKK 1.159,00
SparDKK 90,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske dem
1. Meget fine og solide MTB-pedaler
2. Velegnet til større skostørrelser
3. Til den dedikerede MTB-rytter

Du cykler bedst, hvis alle delene på din cykel passer bedst muligt til dig. Det gælder naturligvis også pedalerne. Og hvis du virkelig tager din cykling seriøst, så ved du uden tvivl, at en pedal ikke bare er en pedal.

Hvis du bruger en forholdsvist stor skostørrelse, har du naturligvis brug for en tilsvarende stor pedal. Og sådan én finder du lige her. Navnet er Crankbrothers Stamp Large! Og her er der virkelig tale om en pedal, der kan holde til at blive brugt, selv hvis du dyrker MTB-sport på højt plan.

Som du ser, er der tale om en flad pedal. Det gælder for alle pedalerne i stamp-serien. Materialet er aluminium, imens spindlen er udført i stål. Slidstyrken er der bestemt ikke noget i vejen med. Det er sikkert også derfor, at Crankbrothers giver 5 års garanti på deres pedaler.

Ligesom de øvrige pedaler i Stamp-serien har Stamp 7 Large 10 udskiftelige stifter på hver side. Så du kan være sikker på, at din fod bliver på pedalen, selv når terrænet bliver udfordrende, og der skal trampes virkelig hårdt (eller når det går stærkt på de stejle nedkørsler, for den sags skyld).

Stamp 7 Large anbefales til dig, der bruger sko i størrelserne 43-49. Du kan med fordel vælge et par MTB-sko fra Crankbrothers´ Stamp-serie. Så er du sikker på, at sko og pedaler passer bedst muligt sammen.

Og så må vi heller ikke glemme, at Stamp 7 pedalerne fås i flere forskellige farver. Så uanset, om du foretrækker den diskrete sorte eller f.eks. den smarte isblå, kan vi finde en pedal, der falder i din smag.