Før DKK 2.199,00
DKK 1.895,00
SparDKK 304,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dem
1. MTB-pedaler i absolut topklasse
2. Stærk letvægts-spindel i titanium
3. Velegnet til skostørrelserne 43-49

Hvis du virkelig er top-seriøs omkring mountainbike-sport, og måske endda kører MTB-løb på højt plan, så skal hver eneste detalje være 100% i orden. Intet må overlades til tilfældighederne. Ofte er det jo netop de små detaljer, der viser sig at blive afgørende for, hvem der står øverst på sejrsskamlen, når et løb er slut.

Og et par gode pedaler skal der i hvert fald til! Hvis kraftoverførslen fra dine ben til cyklen ikke er i orden, nytter alt andet for lidt.  

Her ser du Large-udgaven af Stamp 11, som er Crankbrothers´ topmodel, når det handler om flade MTB-pedaler. Her får du en pedal, der virkelig kan begå sig, selv på eliteplan.

Som betegnelsen Large antyder, er disse pedaler designet specielt til cykelryttere, der bruger forholdsvist store skostørrelser (det vil almindeligvis sige str. 43-49). Selve pedalen er lavet i aluminium, med en både let og stærk spindel i titanium. Det holder pedalernes vægt nede på 325 gram pr. pedal. Pedalen måler i øvrigt 111x114 mm, og er 11-13 mm tyk. Der ydes naturligvis 5 års garanti på produktet.

Ligesom på mange andre af Crankbrothers´ flade pedaler er der 10 udskiftelige stifter på hver side af hver enkelt pedal. Det sikrer, at din sko bibeholder et godt greb i pedalen, så din fod ikke smutter af, når det går hårdt for sig, og spurten sættes ind.  

Med et sæt Crankbrothers Stamp 11 Large pedaler på din cykel er du klar til at besejre ethvert MTB-spor, og flyve over enhver målstreg. Bestil dem på Cykler.dk, eller kom et smut forbi vores fysiske butik i Lemvig!