DKK 809,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dem
1. Magnetsystem giver sublim kontakt
2. Solid aluminiums-konstruktion
3. God, bred trædeflade

Uanset, om du er MTB-rytter på højt niveau eller `bare´ en glad motionist, har du sandsynligvis en klar holdning til, om du foretrækker at køre med klik-pedaler eller med flade pedaler. Måske har du af og til tænkt, at det ville være dejligt, hvis der fandtes en pedal, der kombinerede det bedste fra begge typer af pedaler.

Vi er glade og stolte over at kunne meddele, at denne pedal er findes, og at den indgår i vort sortiment. Pedalen hedder Magped Sport2!

Denne fantastiske pedal fungerer ved hjælp af et innovativt magnetisk system. Du skal bruge et par SPD-kompatible cykelsko. I skoenes bolthuller monterer du den medfølgende metalplade, og så kan du, nemt og hurtigt, `klikke ind´ i pedalens magnet. Samtidig har du den flade pedals brede trædeflade, og det solide greb, som pedalens `pins´ (stifter) giver dig. Som du ser, får du her virkelig det bedste fra to typer pedaler! Såvel komfort som kraftoverførsel bliver derfor særdeles fin.

Pedalerne er lavet ud af en hel blok aluminium, ved hjælp af meget avanceret CNC-teknik. Det giver et sæt pedaler, som er både stærke og lette. Med 150N magnet monteret vejer et sæt Magped Sport2 pedaler 420 gram.

Dimensionerne er som følger:104x92x18 mm.

Metaplade, magnet-bolte, unbrako-nøgle og 150N magnet (til ryttere mellem 65 og 75 kg) medfølger. Andre magneter kan tilkøbes:

100N: Til ryttere op til 65 kg
200N: Til rytter over 75 kg

Som du ser, er der mange fordele ved at vælge de magnetiske Magped Sport2 pedaler. Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte Cykler.dk!